tiistai 2. lokakuuta 2012

Ulkovaloista osa vaihdettu. Ja tuparit juhlittu.


Morjens. Elämä rauhottui tuparien jälkeen pikkusen, ja nyt ehtii taas istahtaa sohvalle vaikkapa kirjottelemaan tänne. Kuvia oon ottanu aina rempan edetessä. Nyt joka puolella on vielä niin sotkusta, että laittelen kuvia eri huoneista sitte, kun saan tavaroita hiukan järkättyä. Tupaantuliaiset meillä oli lauantaina. Lähellekään valmista ei ollu vielä oikiastaan missään huoneessa, ja sehän se hieman harmitti. Olkkarin ikkunat on ainoat, joissa on verhot. Ihan syyhyttää päästä ompelemaan. Keittiön verhoista on jonkinlainen suunnitelma. Eteisen verhoihin kankaat ostettu. Makkareihin ei vielä minkäänlaista verhosuunnitelmaa. Listoja puuttuu vielä lähes joka huoneesta. Pistorasioitaki pitää vaihtaa vielä vaikka minne. Että monenlaista puuhaa riittää.

Pitkään odotettu keittiönpöytä saapui lauantaina eli just sopivasti tupaantuliaiskemuihin. Meidän piti hakia se Transpointilta, ku niillä ei oo lauantaina kuljetuspalvelua. Teen pöydästä oman jutun tänne, ku saan kuvia otettua siitä. Tässä tupari-iltana otetussa kuvassa pöytä näkyy jonkin verran. Shown varastaa tietty serkkuni Annin leipoma huisin hieno ja herkullinen suklaakakku. 


Loppuun vielä pari kuvaa meidän ulkovaloista. Täällä tontilla on noin 20 ulkovaloa, joko seinä- tai pylväsmalleja. Suurin osa seinämalleista on jo vaihdettu. Vanhat valot on käpymalleja. Sammaloituneita ja rumiakin. Eikä ne valaisekaan kovin hyvin.
Koska Heikki on sähköalalla töissä, sillä oli kovin vahva mielipide siitä, millaset meidän ulkovalojen tulee olla. Minä kaivelin netistä yhen mallin, joka miellytti kovasti. Yhtenä päivänä Heikki tuli kotiin uusien valojen kans. Ne on Airamin kartano-mallia. Ja kyllä valasee! Ja sopii tänne tosi hyvin.


Seuraavaksi juttua eteisen muodonmuutoksesta. Ehkä jo huomenna..

Ankku

5 kommenttia:

 1. Voi että on nätti tuo alempi valaisinkuva!

  VastaaPoista
 2. Tuo on vielä sitä mukavaa loppukesän aikaa. Ku saattaa aurinkoki näyttäytyä :)

  VastaaPoista
 3. Täällä kovasti odotetaan lisää kuvia! :) tosi hieno kakku! Mitä siinä on ympärillä? Näyttää ihan kanelitangoilta mutta onko ne jotain keksejä? :)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä niin herkullinen kakku. Ja ihanannäkönen. Keksejä on nuo ympärillä olevat. En nyt kyllä millään muista, mitä keksejä. Anni sen mulle eilen sano, mutta vanhalla huono muisti :)

  VastaaPoista
 5. Ne keksit on semmosia suklaasikareita. Myydään peltitörpössä :) Hyviä ovat!

  VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.