keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Keittiöstä


Eilen kannoimme vanhan puusohvan sisälle taloon saunakamarista. Sohva jäi talon edellisiltä omistajilta meille. Mää siihen heti ihastuin. Se näyttää keittiössä niin hyvältä kuin kuvittelinki. Ainut harmillinen puoli on, että se peittää lähes kokonaan keittiön ikkunalaudan. Selkänojalle pitää tietty kerätä kiva tyynyvalikoima. Tuossa on lepposaa ottaa päikkärit vapaapäivänä. Hah, ihan niinku mää semmosia ehtisin.


Keittiössä on tapahtunu myös muuta edistystä. Vihdoinki noin kuukauden odottelun jälkeen laatikoiden vetimet saapui. Ne on Nordalin mallistosta. Tykkään niiden rouheudesta. Muuten keittiö on aika pastellinen, joten nämä hauskasti tuo kuluneisuutta tyyliin. Alkuun ne ei näyttäny niin "ruosteisilta" kuin kuvassa, mutta paikalleenasennettuna tykkään älyttömästi!
Aloittelin eilen myös työtason ja laatoituksen välin silikointia. Kokeiltiin sitä Heikin kans yhtenä iltana, ja se oli täys katastrofi koko kokeilu. Sain sitte hyviä vinkkejä hommaan, ja niinki yksinkertanen juttu ku puinen jätskitikku oli tässä hommassa ihan korvaamaton apuväline. Niin sitä tämmönen alotteleva remontoijakin onnistuu. Yksi kulmaus on jo keittiöstä kuvauskelpoinen. Kahvinkeittimet ja muut työtasolle tulevat jutut hakevat vielä paikkaansa. Pistorasia (tällä hetkellä vain yks) määrittää kuitenkin aika pitkälle sen, missä kahvinkeitin on. Haluaisin myös espressokeittimen työtasolle, mutta se pitää sijoittaa pitemmälle pätkälle työtasoa. Siellä ei oo vielä pistorasiaa, koska keittiön sähköhommissa on pienoinen ongelma. Astianpesukoneen kans samaan syssyyn ei voi hirviästi muuta yhdistää (näin ainaki meidän perheen sähkömiehen sanoista ymmärsin), joten pistorasia tuonne jääkaapin lähelle pitää vetää jostain muualta. On ne kimurantteja juttuja tämmösissä vanhoissa taloissa. No, eiköhän se jotenki selviä tuokin asia.

Mulla alkaa huomisesta vapaapäivät (to-pe-la-su). Jospa saisin vihdoinki tänne jutun myös keittiön avohyllystä. Siitä tuli tosi hieno!
Ankku

2 kommenttia:

  1. Upean näköistä!! Nyt jäi vain askarruttamaan yksi juttu: Minkä jäätelön valitsit kaupasta? Siis kun kuitenkin kävit ostamassa jätskin, jotta sait sen jätskitikun, jotta pääsit saumaamaan. Alkoi tehdä ihan hirvesti mieli uutta kotia, uutta keittiötä ja jätskiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meillähän sattu olemaan eskimoita pakasteessa. Eilen maistoin uutta Aino suklainen metsämarja- jätskiä. Siitä ei tullu mun suosikkia.

      Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.