keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Siivousta. Ja joulu jo mielessä.


Tänään pyyhin pölyt Nigellan Christmas- kirjasta ja selailin sitä pitkästä aikaa. Johan nyt kovastikin saa miettiä joulun syömisiä. Tämä joulu onki siitä harvinaislaatunen, että näillä näkymin meidän koko perhe viettää sitä  meillä. Meidän äiti saa nyt hieman vapaata jouluruokien laitosta, ja minä häärään kauhanvarressa. Saa nähä, jääkö viimeseksi kerraksi..


Tänään mulla on ollu siivouspäivä. Mietin aina sitä siivouksen lomassa, että miten joku ehtii päivän aikana siivota koko huushollin. Meillä on niin sotkusta, että tänään oon just ehtiny olohuoneen siivota. Hommaa hidasti vähän se, että remontin jäljiltä oli edelleen kaikenmoisia työkaluja ynnä muuta pitkin olohuonetta. Yök. Saispa jo unohtaa koko remontin. Vielä on listoja ja lamppuja laittamatta. 

Muutamien viime päivien aikana oon harjotellu espresson valmistusta (olipa vaikea miettiä, mikä verbi tähän käykään, onko se keittämistä vai tekoa vai mitä...). Aikasemmin join aina kahviloissa cappuccinoa, mutta taidanpa nyt olla jo hyvää pataa espresson kanssa. Meillä on jokunen vuosi sitten Verkkokauppa.comista hankittu espressokeitin. Se on kait joku kopio Francisfrancis- keittimestä. Maksoi muistaakseni 199€. Ihan kelpo kahvia sillä saa aikaseksi. Sitä on helppo käyttää, vaikka ei olekaan kovin automaattinen masiina.Oon jostain syystä ihan sekasin päivistä, meinasin kirjottaa hyvän viikonlopun toivotukset. No hyvää keskiviikkoa!

Ankku

2 kommenttia:

  1. Tuo kirja on kyllä ihana! Onkohan se minkä vuoden versio? Oon ajatellu itelle kans tilata sen netistä mutta niitä näyttäs olevan kaks versiota enkä osaa päättää :) täällä innolla koko ajan odotellaan lisää kuvia!

    VastaaPoista
  2. Mun kirja näyttäis olevan vuoden 2008 mallia. Kävin tänä aamuna ennen töihin menoa Akateemisessa hypistelemäsä kirjoja, ja oivoi mitä kaikkia ihanaa sielä oli. Meinasin seota keitto+käsityö+sisustuskirjojen hyllyillä. Iiiik. Haluan ne kaikki!

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.