tiistai 9. lokakuuta 2012

Eteisen muutosTältä näytti meidän eteinen vielä muutamia viikkoja sitten. Paneelit hioin pikaisesti käsikäyttösellä hiomakoneella. Yläosassa oli lasikuitutapetit, jotka meidän "remppareiska" Nadja suoristi easy cover-peittotapetilla. Tapetointi oli melkoinen operaatio tilan korkeuden ja yläkertaan menevien portaiden takia. Koko eteinen oli muutaman illan rakennustelineen blokkaama, ja kulku eteisen kautta oli aika lailla mahdotonta. Yhtenä iltana jouduin lähtemään rautakauppaan hakemaan lisää liisteriä, ja ryömin rakennustelineen alta ulos.

No nyt on onneksi jo melkein valmista. Eteisestä puuttuu vielä tyyliin sopiva kattolamppu sekä ikkuna- ja kattolistat. Myöskin eteisen ja olohuoneen välisen oven ikkunaan tulee jonkinlainen verho.
Eteisen tosi ihana räpäkänvärinen matto me saatiin tuparilahjaksi. Aluksi hirvitti laittaa se näin kuraisilla keleillä tuohon, mutta äkkiäkö sen pesukoneessa pyöräyttää puhtaaksi. Viimeisessä kuvassa näkyy portaiden yläpäässä ovi, jonka jälkeen paneelit ovat vielä maalaamatta. Yläosasta ajattelin maalata ne valkoisella. 
Cath Kidstonin Cowboy-tapetti oli ensin tulossa mun vaate/ompeluhuoneeseen. Minusta se sopii tosi hyvin tuohon eteiseen. Oon tosi mielissään! Cowboy-tapetti oli kuulemma aika haastava tapetoitava. Kuviot ei menneet vuodissa ihan kohdilleen millään. Omat haasteensa tapetointiin toi tietenkin tuo tilan korkeus. 

Tällä viikolla pitää keskittyä keittiön viimeistelyyn sekä mun huoneen järkkäilyyn. Tää on nyt koko ajan tätä remppahommaa täällä :)

Ankku

1 kommentti:

  1. Voi että on ihana! Tuota cowboy-tapettia oon niin haaveillu meillekin mutta ei oo oikein paikkaa mihin laittaa. Noiden paneelien kans varsinki mahtavan näköinen!

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.