lauantai 22. syyskuuta 2012

Pintaremontti senkun jatkuu...

 
No niin, täällä ollaan taas. Nyt tulee sitte tietty remppapäivitystä. 
 
Alotetaanpa vaikka eteisestä. Paneelit maalasin kahteen kertaan paloauton punasella. Niistä tuli hienot. Puolet haastavasta eteisestä on jo tapetoitu easy coverilla, jolla saa lasikuitutapetin peittoon. Eteinen on osittain niin korkea tila, että sinne on rakennettava jonkinmoista rakennustelinettä, jonka avulla pääsee korkeimpiin kohtiin tapetoimaan.


 Meidän makkarissa maalasin lattian kermanvalkosella betoluxilla. Sinne on lattialistatki jo laitettu, mutta ikkuna+kattolistat puuttuu. Enkä oo ehtiny verhojakaan sinne vielä miettiä.


Olkkariin ja keittiöön tulee näyttävämmät lattialistat ku muihin huoneisiin. Listoja piti ootella viikon verran, koska ne tilattiin Puukeskuksesta valkoseksi maalattuna. Myöhemmin nähtiin samaa listaa valmiiksi maalattuna K-raudassa, mutta siellä se oli kalliimpaa. Pistorasioita ynnä muita sähkökalusteita (onkohan tuo oikia sana?) Heikki vaihtaa pikkuhiljaa Renova-merkkisiin. Ne on vanhaan tyyliin sopivia, mutta kuitenki uusia. Olkkariin me haluttiin aika hillitty tapetti. Isoäidin aikaan-tapetti löytyi K-raudasta hyllytavarana. Tähän valintaan oon kyllä tosi tyytyväinen!
Lopuksi vielä kuva Helgan huoneen tapeteista. Yks seinä raitatapettia ja muilla seinillä ristipistokuviota.


Ankku

3 kommenttia:

  1. Aivan mahtava koti tullee teille! Pääsispä näkemään livenä :)

    VastaaPoista
  2. Niin tulleeki :) Teijän pittää tulla kylään ku tuutta tännepäin.

    VastaaPoista
  3. Ollaan ilmeisesti tulossa nyt lokakuun alkupuolella. Ilmottelen tarkemmin! :)

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.