torstai 19. huhtikuuta 2012

Kiirettä pitää


Meillä on nykyään Piipan kans semmonen työ- ja vapaajärjestely Coloressa, että olemme vuorotellen noin viikon vapaalla. Vapaa- tai työviikko alkaa aina torstaista. Ja maanantait on yhteisiä työpäiviä. Mun vapaavuoro alkoi tänään. Tämä järjestely voi tosiaan kuulostaa unelmalta, mutta välillä tuntuu, että oisin mieluummin töissä kuin vapaalla. 

Tänään mun vapaapäivä oli seuraavanlainen: Herätys n. klo 6.15. Aamukahvit ja Helgan vaatteiden kokoamista tarhaan. Klo 7.45 vein Helgan päiväkotiin. Kotiin tultuani aloin keräillä kirppikselle myyntiin tavaraa. Hinnottelua ja klo 10 kirppikselle. Klo 10.30 verkkokaupan varastolle. Sieltä Coloreen ja kotiin käyttämään koirat pihalla. Klo 12 mulla oli vasu-keskustelu päiväkodilla. Klo 13 kaupungille, pikainen käväisy Sinooperissa, Stockmannilla ja Alkossa. Sitten hain Coloresta verkkokaupan paketit, ja vein ne postiin. Klo 15 kotiin ruokkimaan koirat ja pihalle niitten kans. Sitten hopihopi hakemaan Helga tarhasta. Kotona ruuanlaittoa, pyykinpesua, siivousta ja Helgan kanssa leikkimistä. Klo 20 pikkuneito otti pupun kainaloon ja meni nukkumaan. Voitteko tämmösen "vapaapäivän" jälkeen kuvitella, että mulla silmä luppasee jo kivasti iltayhdeksältä? Vapaavuoron päätteeksi on uskomattoman mukavaa palata töihin!

Paljon on kuvia koneella ja ideoita, mistä voisin tänne kirjottaa. Mutta nyt on kova väsy. Tässäpä pieni tuunaushommeli. Ikealta ostetut yöpöytä (joka muuttui eräänä päivänä televisiotasoksi) ja yökaappi saivat ankean harmaiden vetimien tilalle karkinnäköiset mollukat. Hienot tuli! 

Nyt kipaisen sohvalle katsomaan pikkupätkän Holidayta. 

Ankku-apina

2 kommenttia:

  1. Melekonen vappaapäivä! Ei oo ihime, jos väsyttää!

    VastaaPoista
  2. Nyt on väsymys nukuttu pois, kun sain nukkua jopa melkein yheksään tänä aamuna!

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.