keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Eilisillan nettiostoksia


Jos mulla ois pankkitili täynnä rahaa ja isompi koti, tekisin jatkuvasti tilauksia Cath Kidstonilta. Sieltä saa kaikenlaista kivaa: ihania laukkuja, tapetteja, lattialaattoja, astioita, kenkiä ja tekstiilejä. Tulevan talomme kodinhoitohuoneen lattiasta tulis aika herkku tällä cowboy-laatalla:Mutta itse asiaan eli niihin mun eilisillan shoppailuihin. Kun näin tämän emaliteepannun, tiesin heti, että se on tilattava. Enhän mää edes juo teetä juurikaan! No tällä on kiva kiikuttaa kesällä kahvit parvekkeelle. 


Cowboy-kamaa tulee myös meidän kylppäriin käsipyyhkeiden muodossa:

Hurahdin nyt ihan tyystin tähän cowboy-kuosiin. Kesän grillauksia ajatellen, tilasin myös muutamia melamiinilautasia.
Näiden kanssa voi yhdistellä vaikkapa Ricen melamiinilautasia. Punainen ja vihreä näistä sopis kivasti joukkoon.


Loskakelien päätteeksi kumpparit vaihtuu pilkullisiin tennareihin.


Ostoskoriin klikkailin myös kanakeittiöpyyhkeet


ja kankaisen kenkähyllyn


Tyylillisesti aika monenlaista tuli tilattua: kanaa, kukkaa ja cowboyta.. Mutta ku satun vaan tykkäämään niin monenlaisesta! Nyt sitten ootellaan herkkupakettia saapuvaksi. 

Ankku

3 kommenttia:

  1. Voi ihanuus!! Tuo kannu on kyllä aivan paras!

    VastaaPoista
  2. Kun näin tuon kannun niin jotenki arvasin, että tykkäät siitä! Nyt rupes kyllä itelläki haluttaan taas tilata vaikka mitä.. Jospa jaksais kuitenkin heinäkuulle. 9.7. Lontoo kutsuu :)

    VastaaPoista
  3. Tuo kannu oli kyllä semmonen löytö, että IIK! Muutenki nuo emalijutut on iskeny viime aikoina, ja oon niitä katsellu sillä silmällä myös kirppareilla. Varaahan sitte yks matkalaukku Cath Kidstonin kamppeille, ku reissuun lähette :)

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.