keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Käsityökerho


Tämä tyyny on viimeisin tekeleeni käsityökerhossa.


Meillä on käsityökerho. Meidän ope Nadja on tosi taitava ja kärsivällinen. Käsityökerho kokoontuu erään kerrostalon kellarissa. Heikin mielestä se on juorukerho. Kai se on osaksi totta. Puhutaan tyttöjen juttuja, hörpitään kahvia ja suunnitellaan projekteja projektien perään. Kerhoa pyritään pitämään noin kerran viikossa. Viime aikoina harvemmin. Kaikilla on niin kiire, ja vähän vapaa-aikaa. 

En koskaan voinut kuvitellakaan innostuvani käsitöistä. Olin niissä tosi huono koulussa. Tykkäsin enemmän puukäsitöistä. No mieli muuttuu.

Meidän perhe lähtee huomenna Kangasalle mökille. Pitäkää peukkuja, että meidän reissu menee hyvin. Vähän jännittää, kun Helgalla on matkapahoinvointia. Ja mökillä on putket jäässä. Eikä mulla oo oikeen hajuakaan, mitä astioita siellä on. No eiköhän me selvitä siitä. Mukavaa vaihtaa maisemaa pariksi päiväksi. 

Hauskoja pääsiäisenpyhiä!

Ankku

3 kommenttia:

  1. Ihanaa päästäistä muru! Niin ja voi nuita kankaita -kesällä ne on sulosia mekkoja <3

    VastaaPoista
  2. Ihanalta kuulostaa tuo teiän kerho, pääsispä mukaan! Ja tosi kiva tyyny :)

    VastaaPoista
  3. Meiän kerho on kyllä ihan mainio! Joulupukilta sain ompelukoneen, kun en semmosta omistanut. Lähinnä korjausompeluksi on mennyt täällä kotona, kun ei muuhun aika tunnu riittävän.

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.