torstai 1. maaliskuuta 2012

Tervetuloa Ankkulan ihmeelliseen maailmaan!Niin sitä piti munkin alkaa pitämään blogia. Vähän ristiriitaisin ajatuksin kylläkin. Onko mulla mitään järkevää sanottavaa? Ja jos oiskin, niin kiinnostaako se ketään. Noh katotaan mitä tästä tulee. Paikallaan ois varmaan pienimuotoinen esittely.

Tässä olen minä, 33-vuotias (kohta 34!, kuten rakas poikaystäväni kommentoi) ikiteini. Poseeraan pollen kans.


Ja tässä meidän 1,5-vuotias Helga Amalia. 


Helgan arkipäivät kuluvat päiväkodissa. Iltaisin ja viikonloppuisin lueskellaan luukkukirjoja (yleensä sitä samaa) isän tai äitin kans. Pikkuneitin harrastuksiin kuuluu koiriemme kiusaaminen, pulkkamäet sekä ne luukkukirjat. 

Pirkko (7v) ja Irma (5v) saapuivat meille Nastolasta. Sileäkarvaisia kettuterrierejä ovat. Sileitä karvoja löytyy lattialta viikoittain noin kahden imurinsäiliöllisen verran. Mutta onhan ne Pirkkeli ja Irmeli ihan älyttömän rakkaita meille. Ei niitä oo koulutettu oikein mitenkään. Sehän niissä on se ainut miinuspuoli. Ihan mahottomia!Meidän porukkaan kuuluu myös Heikki, talon isäntä. Hänestä en tähän kuvaa laita, koska ei Heikistä saa julkaisukelpoisia kuvia. Aina joku ihme ilme päällä.

Täällä blogissa tulee vilahtelemaan todennäköisesti hyvin usein myös minun ja siskoni kauppa Colore. Siellä me myydään lahja- ja sisustustavaraa. Värikästä semmoista. Ja erilaista. Meidän slogan: Sisustajan karkkikauppa kertoo ideamme aika hyvin.

Meidän perhe asuu tällä hetkellä vuokralla Oulun keskustassa. Ankeassa valkoseinäisessä sieluttomassa kerrostalossa. Tämä on tämmöinen välivaihe. Hakusessa on vanha talo, mielellään hirsitalo, Oulusta tai lähietäisyydeltä. Tästä on muotoutunut ikuisuusprojekti. Ystäväni saavat siitä kärsiä. Koko ajan talojuttuja, bäläbälä. 

Täällä blogissa kirjoittelen varmastikin leipomuksista, ruuanlaitosta, sisustusjutuista ja myös siitä unelmien talon metsästyksestä. Ja yks tärkeä juttu meinas unohtua: punaviinistä. Sekin on lähellä sydäntä.

Heippa, 

Ankku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.