sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kuppikakkuja


Tänään aamulla leivoin hieman nuupahtaneista banaaneista suklaamuffinsseja. Selailin netistä ohjeita, ja päädyin yhteen niistä. Taikinaa tehdessä mulla vähän hälytyskellot soitti, että kun taikinaan ei tullut rasvaa ollenkaan. Ne myös paistettiin 250 asteessa (aika korkeassa lämpötilassa!) ja vain 5-6 minuuttia. Noin viiden minuutin kuluttua uunista tuli jo palaneen haju. Otin muffinssit pois ja tutkailin yhtä. No sehän oli sisältä ihan taikinaa. Muffinssit näytti hetken päästä pinnastaan ihan aivoilta. Yäk.

No ne meni roskiin. En kuitenkaan lannistunut. Päivällä kauppareissu, ja illalla päätin panna paremmaksi. Mulla teki ihan älyttömästi mieli makeaa, joten mielessä oli über-sokeriset herkut. Taas selailin Internetissä reseptejä ja päädyin Pirkka-sivuston pätkismuffineihin. No eihän mulle riittänyt pelkät muffinssit. Tein päälle vielä söpön vaaleanpunaisen kuorrutteen Philadelphia tuorejuustosta ja tomusokerista. Joukkoon lirautin myös punaista elintarvikeväriä ja sitruunamehua hiukan.

Melamiininen kakkuvati Rice. Colore. Muffinivuoat Greengate. Colore.







On ne kyllä tosi makeita. Yks riitti, ja sekin oli melkein liikaa. Mutta niitä on ihana tehdä. Oon joskus tehny minimuffinivuokiin pienempiä kuppikakkuja. Ne oli hyvänkokosia. 

Lautanen Pip Studio,Colore.

Mulla tosiaan unohtu se karppaus. Niisk. Taidan pakastaa näistä osan, ettei mee ihan mahottomuuksiin herkuttelun kans.

Ankku

1 kommentti:

  1. Niin karppauksessa on se huono ettei voi syödä kuppikakkuja ja keksejä. Ite pysyn pyylevänä ja syön mitä huvittaa. Mutta pittää muistaa sitten kesällä etten ruikuta rannalla:)

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.