tiistai 14. toukokuuta 2013

Kuulumisia kiireen keskeltäPihanhoito ja saunakamarin siivous lauantain Euroviisu-studiota varten ovat vieneet kaiken liikenevän vapaa-ajan, joten blogin päivitys on jääny vähemmälle. Mua aina tosissaan harmittaa nämä pidemmät päivitystauot, mutta minkäs teet.

Eilen tein pikakierroksen kirppiksellä, ja shoppailin pienen teekannun ja neljä kahvikuppia. Mulla on nuita vanhoja kahvikuppeja jo ehkä parisenkymmentä. Ostelen niitä, jos satun edullisesti löytämään. Keräilen niitä meidän häitä varten (joista ei muuten oo mitään tietoa, ja onko niitä edes koskaan...). Mutta saahan sitä neito haaveilla häistä, joissa juodaan kahvit erinäköisistä vanhoista kahvikupeista.


Teekannujaki mulla on jo monenmonta, vaikka en teetä juuri koskaan juokaan. Olin jo jättämässä tämän teekannun ostamatta, mutta sitte mulla sytytti, että sehän ois sievä kukkaruukkuna. Niinpä siinä asustaa nyt basilika. Ja sievempää kukkaruukkua saa kyllä 2€:lla metsästää tosissaan.Lauantaina taidan pistäytyä pitkästä aikaa Menneitten majalla, koska kasvihuoneesta puuttuu yks vanha ikkunaruutu katosta. Netistä kattelin jo alustavasti, ja näyttäis siltä, että heillä on oikeankokosta ikkunaa siihen myynnissä. On se kätevää, kun jostain saa noita vanhoja "varaosia". Tomaatintaimet mulla kasvaa jo vaihtelevalla menestyksellä keittiönpöydällä. Osa niistä on oikein vahvannäkösiä, ja osa taas ruipeloita. No eiköhän niistä edes muutama selviä kasvihuoneeseen asti. Ennen niiden siirtoa kasvihuoneeseen, mun pitää tehdä sinne lattia. Hommat ei lopu kesken, ei! 

Reipasta tiistaita!

Ankku

2 kommenttia:

 1. Ihana ajatus tuo kuppien kerääminen häitä varten. :)
  Minun tomaatit on myös vielä aika ruipeloita. Viherpeukalo-siskoni lahjoittaa minulle joka kevät tomaatintaimia, vaikka tietää, etteivät kestä minun hoidossani kovinkaan kauan. Mutta jospa tänä kesänä onnistuisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sun tomaateille kuuluu, vieläkö ovat elossa? Mää siirsin omat muutama päivä sitte kasvihuoneeseen, mutta en oo vielä istuttanu niitä lopulliseen kasvupaikkaansa. Jännittävää!

   Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.