keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kesä-kesä-kesä-kesä!

Kuva: rice.dk

Eikö ois ihana viettää leffailtaa ulkona taivasalla? Se on mun haave. Oon jopa miettiny semmosta, että kun meillähän on velvoite järjestää kulttuurihenkistä ohjelmaa Hietasaaressa meiän kotosalla, niin tämmönen leffailta ois hauska! Millaisiahan lupia ynnä muita siihen tartteepi? Vai tuleekohan niin kalliiksi, ettei oo mitään järkeä järjestää.. Tuossa Ricen kuvassa kankaalle on heijastettu Mamma mia- elokuva, jonka kävin kattomassa leffateatterissa monta monituista kertaa. Myöskin olin äitin kans singalong- versiossa. Ja näin jälkikäteen ajatellen hirvittää koko ajatus. Huhhuh.

Mun tietokoneen akku sano poks eikä latautunu enää ollenkaan. Siksi blogissa on ollu taas hiljanen kausi. Harmittaa. Nyt on kuitenki tilanne paikkauksessa, ja uus akku tilattu. Myöskin Coloren blogi on ihan näillä näppäimillä julkaisuvalmis. Siitä tuli aivan älyttömän hieno!

Kotona illat kuluu puutarhahommissa. Perunat on jo istutettu, ja tänä iltana on herneiden, porkkanoiden ja kesäkurpitsan vuoro. Myöhemmin kesällä näen, onko minusta puutarhahommiin. Jos ei ole, niin ens kesänä makaan riippumatossa ja otan rennosti!

Huh hellettä, 

Ankku

2 kommenttia:

  1. Täällä on vasta myllätty maata että saadaan jotain kylvettyä :) Coloren oma blogi kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin just harson alta katsastamassa perunamaata, ja sieltä taitaa pilkottaa perunanvarsia. Äiti yritti mulle puhelimessa selittää, miltä ne näyttää, että erottaisin ne rikkaruohoista :) Niin jännää seurailla näitä "kasvunihmeitä". Eiköhän me ens viikolla saada Coloren blogiin eka postaus ja siten julkistettua se.

      Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.