sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Täällä joululaatikkoa jo pengottu


Eilen kaivelin varastosta joululaatikon, jossa on kuusenkoristeet ja lisäksi kaikki muuki jouluun liittyvä. Kynttelikön laitoin ikkunalle, ja otin joulunpunaiset viinilasit pesuun laatikon uumenista. Muutamia vuosia takaperin ne Hobby hallista tilasin joulun alla, ja kun ne on punaset, niin niistä on tullu joulunajan lasit. 

Tukholmasta kirpputorilta ostettu puinen possu sai kynttilät selkäänsä. Tonttu tarkkailee kynttelikön vierellä keittiössä.


Osan joulukoristeista ripustin perinteiseen tyyliin ikkunalle pitsinyöriin. Tämän joskus bongasin jostain sisustuslehdestä tai netistä, ja siitä lähtien se on kuulunu mun vakiojoulusisustukseen.Ricen porokynttelikkö on IHANA!


Tein myös eilen (tai koitin tehä) kaupalle kuvia muutamista lahjapakkauksista, joita me laitetaan verkkokauppaan myyntiin. Viime joululta erittäin herkulliseksi havaittu piparkakunmakuinen joulutoffee oli yks kuvattavista tuotteista. 


Myöhemmin illalla hetken mielijohteesta leivoin pullaa. Ihan peruspullia. Olihan ne hyviä. 

Just tuossa telkkarin uutisia kuuntelin, ja säätiedotuksessa lupailtiin talvisempaa keliä ens viikolle. Ois niin ihanaa ku tulis lunta ja valosampaa. Ens viikolla on luvassa kaikenlaista hauskaa: viikonloppuna mennään juhlistamaan Leville häitä. Pitkästä aikaa päästään Heikin kans kahestaan reissuun. Mukavaa!

Ankku

2 kommenttia:

  1. Tunnelmallisia kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Ihana possukynttelikkö! Hyvää itsenäisyyspäivää :)

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.