sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kässäkerhon ompeluviikonloppu


Meillä oli tänä viikonloppuna täällä Hietasaaressa käsityökerhon kokoontumisajot. Ompelukoneet hurisi, projektit eteni (joillaki enemmän, joillaki vähemmän), viini virtasi ja ennen kaikkea pää tyhjeni työasioista ja rentouduttiin. Lauantaina käytiin tietty töissäki, ainaki osa porukasta. Heikki, Helga ja koirat oli Muhoksella mummon ja papan luona. 

Piipalla oli tilkkutyyny työn alla. Melkosta piiperrystä tuo homma. Taitais jäädä meikäläiseltä haaveeksi.


Välillä syötiin hyvin, että jaksaa ommella: lohkoperunoita, bataattia, paprikaa ja punasipulia chilimajoneesin kera. Salaattia ja tsatsikia.Mun tavotteena oli tehdä juhlamekko. Me on saatu kutsu häihin, ja pitkästä aikaa päästään Heikin kans osallistumaan talvihäiden viettoon. Ihanaa! No, mekko tulee valmiiksi häihin, mutta se jäi vielä aika pahasti kesken :)


Anni oli meistä ehkä ahkerin , ja viihtyi ompelukoneen ääressä oikeen innokkaasti. Tässä Annin instagram-kuva olkkaristaan, jonka ikkunoissa uudet viikonlopun aikana ommellut verhot. Nuo pallot verhoissa on semmosta kullanväristä ommelta, joka ihanasti kimmeltää. Sopii hyvin myös näin joulun tullessa ikkunaan!


Sunnuntaina aamupäivällä meillä oli brunssi. Monenlainen makea ja suolainen herkku päätyi pöytään, ja nautiskeltiin pitkästä yhteisestä kahvittelutuokiosta. Olipa täydellinen viikonloppu. Tuossa jo puheltiin, että vuodenvaihteen jälkeen täytyy ottaa uusiksi. Sitä odotellessa! Kiitos vielä loistavalle opellemme Nadjalle kärsivällisyydestä ja innoituksesta. Oot ihan paras!

Ankku

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä aivan ihanaa suristella menemään! Suuret kiitokset Ankulle kutsusta ja Nadjuskalle opetuksesta. Mahtavuutta oli <3

    terkuin: Anni

    VastaaPoista
  2. Huippua oli! Ja tilkkutyyny valmistunee piakkoin ;) Kiitokset kaikille ihanille naisille seurasta ja Nadjalle erityskiitos kärsivällisyydestä!

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.