keskiviikko 29. elokuuta 2012

Väsy painaa, mutta pakko jaksaa!


Loma meni, ja ei sitä kyllä voi lomaksi kutsua. Otinko rennosti? En. Kävinkö uimassa? En. Pelasinko mölökkyä? En. Remontoinko? Joo. Siivosinko? Joo. Siinä sivussa tein vähä pakollisia työhommiaki. Mutta nyt positiivisiin asioihin. Kuvassa mun huoneen sisäänkäynti. Mun oma huone! Se on minikokoinen. Huoneen perälle tulee pöytä ompelukoneelle ja tietokoneelle. Lisäksi tämän huoneen pitäis toimia mun vaatehuoneena. Roses and dots-tapettiseinälle tulee mun pitkään keräämäni koukkukokoelma. Jos raaskin tuolle seinälle reikiä tehä. Koukkuihin laukkuja.

Tässä Heikin huone:


Tällä hetkellä siellä on jo kermanvalkoinen lattia. Huone on pitkulanmallinen, mutta yllättävän iso, vaikka pieneltä tässä kuvassa näyttääkin. Lattianmaalausten kans on pukannu pientä katastroofia. Tällä aikataululla piti mennä helppoa tietä, ja ollaan maalattu lattioita hiomatta niitä. Vesiohenteinen Betolux on tykänny ilmeisesti tästä kyttyrää, ja se meinaa "kuplia" lattian pinnassa. Jokainen lattia pitää maalata kolmeen kertaan. Todennäkösesti tämä vaikuttaa myös maalipinnan kestävyyteen. Koiraperheessä lattia on luultavasti piakkoin naarmuilla. Mutta kulunut pinta sopii meille.


Huomenna me muutetaan. Perjantaina vuokrakämpän loppusiivous. Yök, mälsää. Näitten ikävien velvollisuuksien jälkeen alkaaki kivemmat jutut: verhojen ompelut, sisustaminen ja kyllähän sitä pientä pintaremppaakin riittää vielä koko syksylle. Keittiökin pitäis koota ja asentaa. Koitanpa nappailla taas kuvia rempan tiimellyksessä.

Ankku

1 kommentti:

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.