tiistai 4. helmikuuta 2014

Käsityönurkkaus keittiössäIsoäidinneliöt on taas sekottanu mun pään. Oon niitä tehny iät ja ajat, ja tuloksena on muutama hassu rivi peittoa. Pari viikkoa sitte sain kässäkerhon opelta ohjeet siihen, miten neliöt yhistetään peitoksi. Nyt oon saanu kolme riviä aikaseksi. Haaveilen tästä semmosta pientä torkkupeittoa, ehkä kooltaan noin 100cm x 140cm. Leveys peitossa on 11 ruutua (noin 100cm), ja oon nyt päättäny tehä niin, että aina kun tuo 11 ruutua on valmiina, päättelen langat ja liitän ne toisiinsa. Ja sitten liitän rivin peittoon. Tavoitteena saada kesäksi valmista. Huhhuh!


Viime postauksen lopussa mainitsin nojatuoleista, jotka hankin samalla reissulla sohvapöytää ostaessani. Kukkatuolit oli ensin meidän makkarissa, mutta siirsin ne keittiöön, koska ei tuolla makkarissa oikeen tuu aikaa vietettyä muuta kuin nukkuen. Keittiössä tuolit on oikeasti käytössä, ja sinne on muotoutunu mulle oikein kiva pieni käsityönurkkaus. Vähän ensin hirvitti näitten tuolien osto, koska ne oli ihan harkitsematon hankinta. Ihastuin näihin vaan heti. Ja nämä on kyllä tosi hyvät istua. Tuo istuinosa on pehmonen, ja jousitus antaa kivasti myöten, ku tuoliin istahtaa.Saa nähä, minkälainen konkurssi mulle tulee viikonloppuna antiikkimessuilla. Mutta pakkohan sinne on mennä, oon niin kovasti oottanu niitä. 

Ankku

4 kommenttia:

 1. Voi luoja tuosta peitosta tulee IHANA!!

  VastaaPoista
 2. Kauniit tuolit ja ihana peitto valmistumassa! Ehkä mäkin joskus saan vielä tuollaisen peiton aikaiseksi, päättely tuntuu vaan niin vastenmieliseltä hommalta jo valmiiksi.
  Teillä on muuten ihana keittiön lattia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle se päättely ei oo mikään hankaluus, päättelen sitä mukaa ku neliöitä valmistuu. Sain myös ohjeen eräältä tuttavalta, että langanpätkät vois virkata sinne työn sisään samalla kun jatkaa seuraavalla värillä. En kuitenkaan osannu tätä, kun yhellä tyylillä on alottanu, niin ei vaan osaa vaihtaa toiseen.
   Keittiönlattia on tuskien taival, mutta ihana :)

   Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.