perjantai 24. tammikuuta 2014

SohvapöytäMeillä on vihdoinkin uus sohvapöytä. Katselin tätä pöytää Pikku-Liinun nettisivuilta useaan otteeseen syksyn aikana, mutta en oikein koskaan ehtinyt sitä paikan päälle katsastamaan. Viime lauantaina mulla oli vapaapäivä, joten päätin käydä pöytää katsomassa. No mukaanhan se lähti. Hintaa sillä oli 95€, ja lauantaina siellä oli kaikista tuotteista -10%. Jotenkin nyt kaikki 50 ja 60-luvun jutut viehättää mun silmää.


Pöytähän ei meillä näytä koskaan tuolta kuin kuvassa, vaan sen päälle kasaantuu kaukosäätimiä, lehtiä, tietokonetta ja erinäisiä kuppeja ja kulhoja. Sitä on vaan totuttava siihen, että roinaa on aina ja joka puolella.


Löysin äskettäin myös lautaskollaasiin uuden yksilön kirppikseltä. Sorsalautanen sopii väritykseltään kollaasiin ja tapettiin täydellisesti. Sorsa-aihekin tuntui jotenkin omalta, sillä meidän isä on aina metsästänyt, ja sorsat on tulleet tutuksi jo pienestä pitäen, ainakin padassa...

Pikku-Liinun reissulta löytyi myös pari ihanaa nojatuolia, joista en nyt tähän hätään saanut kuvia otettua. Niistä lisää myöhemmin. 

Leppoisaa viikonloppua, 

Ankku


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin? Nuo jalatki on jotenki niin sorjat :)

   Poista
 2. Kyllä onkin kaunis pöytä! Pöydän alla olevat langat emalivadissa näyttävät hauskoilta. Kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappasin tuon langat emalivadissa- idean joskus jostain, oiskohan ollu blogista tai sisustuskirjasta. Ja ne ei muuten oo kuvausrekvisiittaa, vaan täällä on kova isoäidinneliö- urakka menossa :)

   Poista
 3. Varmaan tuota samaa pöytää tai jotain toista samantyylistä on sieltä himoinnu! Mutta kun meillä on jo pöytä niin en oo ostanu. On ihana ja sopii kyllä hyvin! Tuo tavaraa joka puolella on niin tuttu ilmiö. Paljon en muuta teekään ku kokoan tavaraa koko ajan paikoilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillähän on ihana pöytä! Vai onko teillä vielä se, joka oli Oulun kodissaki? Josta katkoit jalat lyhkäsemmäksi. Sitähän se on meidän naisihmisten arki, keräillä tavaroita paikolleen..

   Poista
 4. Hieno pöytä, sullahan tavoittet, suunnitelmat on hyvällä mallilla. Sorsalautanen, ihan nauratti ) hyvin sopii seinällenne. r.e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt alkaa jo kaikki tarvittavat huonekalut olla. Ehkä haluaisin makuuhuoneeseen vielä jonkin lipaston tai vastaavan, johon vois säilöä tavaraa ja jonka päällä vois pitää sieviä tavaroita. Sitten pitääki alkaa ehkä keskittyä saunakamariin ku sisällä alkaa kaikki jo olla paikollaan. Tuo sorsalautanen on kyllä hauska!

   Poista
 5. Ihanat sohvanvaltaajat! Meillä on yksi samaa merkkiä ja väriä. :)

  VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.