perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kevät tuli, lumi suli, puro pani pulipuli


Kevät tuli tohinalla. Tuntuu siltä, että vielä viikko sitte olin toppahousuissa pihalla, ja nyt ne on jo pakattu pahvilaatikkoon ja varastoitu kesän ajaksi. Eilen vapaapäivän ja aamuisen auringonpaisteen innoittamana pesin terassin, ja toin varastosta pikkupöydän sekä tuolit. Täytyy sanoa, etten oo ehkä ikinä oottanu kesää näin paljo. Nyt vihdoin on oma piha, mitä laittaa. Tai olla laittamatta :)Myös sisällä talossa on tapahtunu asioita. Ei niinkään remonttia, mutta meidän olkkariin muutti ihana vitriini.

Ja koska se on tylsän beige, niin pitihän sille tehä jotain. Taustan tapetoin Eijffingerin Un bisou- malliston kukkatapetilla. Ja lopputulos näyttää tältä:


Vitriinissä ei oo vielä kovin paljoa täytettä. Paitsi baarikaappi löysi paikkansa sieltä. Ensimmäistä kertaa elämässäni mulla on kunnon kaappi, johon mahtuu kaikki viinilasit ynnämuut eikä niitä tartte kaivella jostain keittiönkaappien syvimmistä syövereistä, kun tarvis tulee. 

Huomenna jatkuu saunaneteisen paneeliseinien maalausurakka. Tuolta saunan puolelta en oo tainnu tänne kuvia laittaakaan, ku siellä on niin karsia siivo. Mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa siistiydy, ku kesää kohti mennään. Toivottavasti huomenna paistaa aurinko, niin pääsen taas pihalle romppailemaan. 

Ankku
4 kommenttia:

 1. Aiiiivan mielettömän upea kaappi. Wau!

  VastaaPoista
 2. Toi kaappi lähentelee kyllä jotain täydellisyyden ja taivaallisen väliltä! :D I-h-a-n-a!
  Innolla seuraan muutenkin sun sisustusprojektejas :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana vitriini ja tuo tapetti kyllä kruunaa kokonaisuuden !

  VastaaPoista
 4. Siitä tuli oikea herkku! Tuollainen kaappi vetää varmasti paljon tavaraa uumeniinsa.

  VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.