sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Valmiina vuoden vaihtumiseen


Kuppi pullollaan Aino Lumoavaa lakritsaa, Happy New Year- lippuviiri katossa ja vaatteet huomisia uudenvuodenkemuja varten hankittu. Hyvin menee mutta menkööt. Ihanaa uutta vuotta teille kamut! Ollaanpa kuulolla ens vuonna.
Ankku

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköstä! Et kai ite oo jaksanu tuota viiriä väkertää? :) hyvää uutta vuotta, pitäkää hauskaa! Meillä otetaan rauhallisesti, keskiviikkona loppuu kotiäiteily ja työt odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaveri teki viirin viime uudenvuoden kemuihin. Harmittaa vaan ku tää uudenvuoden "juhlasesonki" on niin lyhyt, ja pitäis varmaanki nyt jo ottaa se alas. Mukavia työpäiviä, on se sekin kivaa vaihtelua!

   Poista
 2. Ihanaa uutta vuotta :).

  Itse olin uutena vuotena kaveripariskunnalla käymässä. Tuntuu, että tämä vuosi ei oo ehtinyt oikein kunnolla käyntiin. Ei ole saanut oikein mitään aikaiseksi. Tai no varmaan sitä on saanutkin aikaan, mutta tuntuu ettei ole tullut tehtyä mitään. Mulla on projektina siivota tää mun työhuone ihan kunnolla ja pitää heittää turhaa rojua pois. Esimerkiksi työpöytä pitäis laittaa palasiksi ja laittaa meidän olohuoneesta toinen työpöytä tänne. Pitäisi myös tapetoida tää huone.

  Oon joskus miehelle ehdottanut, että saisin laittaa esim. leffa tai musa-aiheiset tapetit muttei se innostunut. No eihän sen tartte täällä olla :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla uusivuosi lähtee käyntiin kuusen heivaamisella joko ulos tai laatikkoon. Tänä jouluna kun oli tuo muovikuusi niin se päätyi eilen lootaan. Tuli jotenki haikea fiilis. Nyt kuusinurkassa on ihan pimeää ku ei oo kuusenvaloja valaisemassa. No kohta kevätaurinko paistaa :)

   Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.