lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulukuusi


Niin se mieli muuttuu, ja voi olla, että muuttuu vielä tälle jouluaki. En edes ajatellu kuusiasiaa sen kummemmin, muuta ku että meille tulee oikia kuusi. Mutta jotenki alkoi syyhyttää valkonen kuusi, ja kun vielä aattelin, että sitä vois pitää kauemmin aikaa ku luonnon kuusta, niin tuumasta toimeen. Coloresta hankin kuusen, ku niitä me on jo monta joulua myyty, ja ne on hyväksi ja sieväksi havaittu. Ja täytyy sanoa, että onpa meillä komia kuusi. Kattokaa ny:
No sitte tuli probleema: kaikki koristeet on ollu vihreässä kuusessa, joten pelkäsin, että mitenkä ne valkoseen kuuseen sopii. Kuusenkoristelaatikosta löytyi kuitenki hyvin valkoseen kuuseen sopivia koristeita. Jotain kaikkein perinteisimpiä kultasia ja huopasia juttuja jätin pois. Kuusenkynttiläsarjan musta johto oli myös tökerönnäkönen valkosessa kuusessa. Muutamasta kaupasta ja netistä yritin löytää kuusenkynttiläsarjaa valkosella tai kirkkaalla johdolla. Mutta eipä löytyny. Päätin sitte päällystää mustan johdon jollain, koska halusin kumminki perinteiset kuusenkynttilät enkä led-valosarjaa. Johdon peittää nyt teippi: siinä se itsenäisyyspäivän ilta kului mukavasti teippiä johtoon pyöritellen. Ei teippikään johtoa mitenkään huomaamattomaksi tee, mutta aika hauska siitä tuli. Tässä vielä muutamia otoksia mun suosikkikoristeista. 

Mummulta saadut vanhat koristeet on ihania.


Vaaleanpunainen pöllö turkooseilla silmänympäryksillä on uusimmista koristeista suosikki


Sukkakoristeet on söpön jouluiset

 Lisbeth Dahlin pinkki pallo kimmeltää kauniisti

Nyt meillä töröttää kuusi olkkarissa hyvän tovin. Jos sitä loppiaiseen asti jaksaa ihastella. Mutta hyvä vaan, että se on jo koristeltu, niin ei tartte aatonaattona pitkän työrupeaman päätteeksi alkaa koristella sitä. 

Ankku


7 kommenttia:

 1. Tosi hieno! Ois tehny mieli meilleki samanlainen mutta sitte mietin että mihin sen laitan joulun jälkeen.. On nimittäin varasto ihan täynnä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidänki varastotilat huutaa jo hoosiannaa.. Oon tullu siihen tulokseen, että oli kuinka isot varastot tahansa, niin aina ne täyteen saa..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jotenki arvasin, että huomaat pupun puuttuvan. Aattelin ripustaa pupun tänä jouluna johonki muualle ku kuuseen.

   Poista
 3. Niin ja hieno kuusi on ja nuo teippaukset, miten jaksoit värkätä!

  VastaaPoista
 4. Ihana kuusi! Tuo johtojen tuunausideahan on aivan loistava, mää keksin vaikka kuinka monta kammottavaa johtoa jotka kaipais tuommosta uutta asua täällä meillä! Itellä jää nyt hieman askarruttamaan tuu pupu-koriste.. Oiskohan siitä mahollista nähä kuva, kuhan se oman paikkansa löytää?

  VastaaPoista
 5. Pupusta voin ottaa kuvan myöhemmin ku ripustan sen johonki. Se on lähes 35 vuotta vanha :)

  VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.