perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kuulumisia ja jokunen kirpparilöytökin


Onpa ollu nihkeää. Taas on koluttu taloja läpi useita, ja ei tulosta. Lähinnä Haukiputaan suunnalla ollaan oltu viime aikoina. Mutta ei mikään niistä taloista ollut meille tarkotettu. Nyt alkaa tulla puutuminen. Ja pettymys. Ois ollu niin ihanaa päästä kesäksi omaan kotiin, omalle pihalle. Istuttamaan kukkia. Leikkimään Helgan ja koirien kans. Nyt ollaan kesä täällä betonibunkkerissa. Ja käydään ulkona asiasta tehden. Maalla ulos voi lähtiä huvikseen. Kaupungissa pitää olla joku syy. Lähtään jätskille. Mennään kauppaan. Mennään kiikkumaan tuohon 4 m x 4m kokoiselle alueelle. Yök.

Mulla on ollu myös pientä kirpparimasennusta. Ei oo löytyny mitään hauskaa. Tänään lähdin sitte käymään Paljekirppiksellä pitkästä aikaa. Siellä on niin paljo niitä pöytiä, että sinne ei voi mitään pikareissua tehdä. Kolusin kaikki pöydät läpi ja tässä tulos: Emalivati 10 € ja kaksi lampunvarjostinta yhteensä 0,50 €. Emalivateja oon katellu sillä silmällä jo pitkään. En ees tartte semmosta, mutta joku tuossa emalissa nyt viehättää. Aika suolanen hinta 10 € tuosta, mutta enpä oo halvemmallakaan löytäny.
Pienet lampunvarjostimet oli herkkulöytö. Melkein ilmaset. Niistä poistan kankaat ja laitan jotkut ihanat kukkakankaat niihin. Ja pitsiä tietty. Mulla alkaa olla jo näitä lampunvarjostimia kohta niin, että vois naapureillekin jakaa.

Nyt alkaa Grand Designs, pitää kiiruhtaa katsomaan!

Ankku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.