lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kukkuluuruu - täällä ollaan taas!

Johan siitä vierähti tovi, kun tänne kirjottelin. Juhannus meni. Juustot keittelin. Onnistui ihan ok. Juhannus me oltiin Kangasalla mökillä. Siellä oli tosi hyvä ilma. Keskiviikosta perjantaihin oli ihan t-paitakeli. Viikonloppuna olikin sitte viileämpää.

Me käytiin tänään kattomassa Hietasaaressa taloa. Olihan se vähän erityyppinen, mitä on tässä 1,5 vuoden aikana totuttu näkemään. Lähes 4000 neliön tontti, vanhoista ikkunoista tehty kasvihuone (IIK!), muutama omenapuu, marjapensaita, erillinen saunarakennus+kamari. Ja talo noin 100 neliötä. Alunperin 1930-luvulla rakennettu, mutta aika lailla uusiksi laitettu 1990-luvun loppupuolella. Talo oli ihan kiva, mutta huoneet aika pienet. Ja se omistajapariskunta. Ihania ihmisiä. Ne oli mun sielunkumppaneita. Pikkusen erilaista oli tutustua taloon näin, kuin välittäjän kyttivien silmien alla. Pakostakin oon oppinu vihaamaan kiinteistönvälittäjiä. Mulla ei oo yhtään hyvää kokemusta tämän ammattikunnan edustajista. Ehkä meillä on vaan ollu huono tuuri.

Ja nyt me ollaan ihan pihalla. Mitä me tehtäis? Apua. Hietasaari ois aika harvinaislaatuinen asuinpaikka. Ja se kasvihuone. Mää haluan kasvattaa tomaatteja. Ja oispa siinä koirilla lääniä juoksennella. No me mietitään. TAAS!

Ankku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.