keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulu 2013


Onpa ollu ihanan rento joulu! En muista ees, millon oisin ollu kaks päivää putkeen näin iloinen, onnellinen, tyytyväinen. Joulukuun alun kiireet otti voimille eikä vapaapäiviä töistä juurikaan ollu. Lisäksi oon sairastellu kovasti. Ja Helga myös. Epäilen, että mulla on astma, koska henki pihisee siihen malliin. Heti joulunpyhien jälkeen mulla on lääkäriaika, ja toivottavasti saan selvyyttä terveydentilaan. Ahistaa kovasti, kun ei voi työmatkaakaan kävellä normaalisti. Saatikka että pääsis jumppaan.

Oikeastaan en saanu pukilta tänä vuonna sen kummempia lahjoja, mitä nyt vanhemmilta ruokapaketin ja leffalippuja etukäteislahjana. Me saatiin Helgan kans ihana lahja mun vanhemmilta, mutta se lunastetaan vasta maaliskuussa, ku me päästään Teneriffalle viikoksi. Myös siskoni Piipan perhe lähtee sinne, joten me pidetään kauppaa viikko kiinni. Ollaan kait me vähä hulluja, mutta ei se haittaa..


Pukki kävi täällä Hietasaaressa eilen jo aikasten päivällä. Myös Pyry oli käymässä meillä. Molemmat, Pyry ja Helga,  sai hurjat määrät paketteja. Ehkä ens jouluna Pyry ei enää usko pukkiin. Tuntuu niin pöljältä narrata noita lapsia. Mutta sitte taas ku miettii omaa lapsuuttaan, niin kuinka jännää se olikaan, ku pukki kävi. Joten kai sitä on yritettävä pitää salaisuus vielä muutaman vuoden..


Nyt riennän takas sohvalle lukemaan lehtiä, katsomaan telkkua ja syömään. Tammikuussa alkaa taas uusi ja terveellinen elämä. Hihii. 

Ankku

4 kommenttia:

  1. Kyllä Helgaa jännittää istua tuossa pukin vieressä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tosi jänskässä, ei saanu sanaakaan suustaan, ku pukki kyseli jotain..

      Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.