tiistai 8. lokakuuta 2013

Antiikkimessujen ostoksia


Viime viikonloppuna Oulussa oli antiikkimessut. En ollu aikasemmin päässy siellä käymään, joten nyt Heikin ollessa reissussa, me lähettiin Helgan kans tutustumaan tarjontaan. Täytyy sanoa, että kolmevuotiaan neitin kans ei ollu mitenkään helppoa tutkia pöytien antia. Katse ei saanu herpaantua hetkeksikään Helgasta, ettei se vaan pyyhkäse jotain 300€ antiikkivaasia pöydältä lattialle. Ens kerralla lähen ilman lasta, se on vissi.

Olin aika yllättynyt siitä, että siellä oli tarjolla niin paljo myös mua kiinnostavaa tavaraa. En oo mikään natinkia natinkia- ihminen henkeen ja vereen. Tykkään vanhoista jutuista yli kaiken, mutta mulle riittää vanhat lampunvarjostimet, astiat, maatuskat, posliinieläimet ja vaikkapa pöytäliinat. Astiatarjonta olikin runsasta. Pettymyksenä tuli se, että messuilla myytiin myös ihan uutta tavaraa. Katselin esimerkiksi yhdellä pöydällä olleita kukkakangastilkkuja, ja kun kuulin myyjältä niiden olevan ihan uusia kankaita, ne menettivätkin hohtonsa.
Seinävaate 20€Iiiiiiihanat lintulasit 4 kpl 10€
lintutarjotin 8€

v

Posliiniorava 8€


 Pieni salkku/matkalaukku 35€

Tuo salkku on hyväkuntoinen. Otin siitä jo sisäpuolen suojakankaan pois. Ajattelin kokeilla päällystää sisäpinnan jollain ihanalla kankaalla. Kiinnitykseen käytän decoupage- lakkaa. En malta odottaa, että pääsen tämän projektin pariin. Ensin täytyy vaan hommata joku sievä kangas siihen. Tuosta sais myös hienon pienen seinäkaapin, jos laittais siihen hyllyn tai pari. 
Seuraavia antiikkimessuja odotellessa...

Ankku

2 kommenttia:

  1. Ihania noi lasit ja tarjotin. Sopii todella hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nuo oli ihan huiput! Aika paljon löytyi netistä Englantilaisia vastaavantyylisiä laseja, joten oisivatkohan kotoisin sieltä...

      Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.