tiistai 12. helmikuuta 2013

Lamppu ja leivontainnostusta


Sunnuntaina kävin hyvin pikaisen reissun kirppiksellä, ja mukaan lähti tämmönen kakshaaranen pöytälamppu.
Kotona tuli kommenttia siitä, että "mistäs meinaat tuommosen napin löytää" ja "tämä pitää maadottaa". Että saas nähä, tuleeko tästä ikinä toimivaa peliä. Mutta ainaki haluaisin päällystää nuo varjostimet jollain ihanalla kankaalla. Koristelu pitsi- tai pampulanauhalla. 


Kävin myös Kärkkäisellä, koska hakusessa oli keittiön verhoihin pampulanauha. Ei löytyny sitä, mutta oli pakko ostaa Bakerellan Kakkutikkarit-kirja, jota oon monesti hypistelly Akateemisessa. Kärkkäisellä kirjan hinta oli noin 10€ edullisempi, niin pakkohan se oli ostaa. 


Mulla on joku hysteerinen innostus näihin kakkutikkareihin, vaikka en oo niitä vielä ikinä tehny. Nyt dieetillä ei tuo leipominen oo mikään järkevin teko. Pakkohan nuita on joskus kokeilla leipoa. Raportoin sitte tänne, miten mun kokeilun käy..

Ja vielä loppuun yks aivan HUIPPUJUTTU: Meille tuodaan huomenna Siniseltä pysäkiltä rautasänky. Se on tosi hieno. Tummanvihreä, mutta siitä tulee ehkä mintunvärinen tai turkoosi. Tai miksei punanen.. No Helgalle sängyksi kumminki. Ja maksoi 150€. Sain kuljetuksen samaan hintaan. 

Ankku

3 kommenttia:

 1. Voi mikä hurmaava blogi sulla on!
  Uusi innostunut lukija ilmoittautuu täällä :)

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Ja kiitokset. Nyt on ollu pitkä väli päivityksissä, mutta tulevalta viikonlopulta on tulossa ihan varmasti juttua, koska meillä on koko viikonlopun kestävä käsityökerho. Tervetuloa mukaan lukijaksi!

  VastaaPoista
 3. Joo, blogiasi tässä myös selailen ekaa kertaa ja olen lumoutunut! Vinkkinä, jos et ole vielä korjannut/korjauttanut tuota löytämääsi lamppua, niin Hammarin sähkössä tekevät ainakin noita muutostöitä.
  -Sannie-

  VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.