sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ekat hillot purkissa tälle kesää


Neljä isoa purnukkaa mansikkahilloa komeilee nyt jääkaapissa. On se vaan helppoa tuo hillonteko! Ja se maistuu niin paljon paremmalta ku kaupan hillot.
Mun ensimmäinen kahden viikon kesälomapätkä on ohi, ja huomenna intoa puhkuen töihin. Illat menee uuden kodin sisustusjuttuja miettiessä. Pinnatuolien maalaus on edennyt toiseen tuoliin. On vaan niin kylmä tuolla parvekkeella iltaisin, että villasukkaa saa lyödä jalkaan, kun maalaamaan lähtee. Ei tuo väri ihan lappapuuro ollutkaan, mutta aika makoisa. Yksi tuoli saa vaaleankeltaisen värityksen. Ja yhdestä tulee vaalea lila. Niin me Piipan kans pähkäiltiin.

Ankku

4 kommenttia:

 1. Voi että kun ehtis itekki keitteleen hilloja.. Omenapuut on ihan täynnä raakileita eli jotain pitäis omenoista keksiä loppukesästä. Muistatko onko teiän tulevan talon pihassa mitään hedelmäpuita tai marjapensaita? Ainaki ihan järkyttävän ihana kasvihuone siellä näytti olevan :) ootko miettinyt minkälaisia sisustusjuttuja sinne? Tapetteja maaleja tms?

  VastaaPoista
 2. Siis ei kasvihuoneeseen vaan taloon.. Heh.

  VastaaPoista
 3. On siellä omenapuita muutama, ja punaherukkapensaita. Saas nähä, kuinka hirveästi siinä pihassa on hommaa! Kuulemma on ihan kiitettävästi :) Oon päättäny, että en ota hirviää stressiä sisustusjuttujen suhteen. Parempi vaikka asua siinä vähän aikaa, ennen ku mitään kummempia tekee. Varmaan ainaski lattian ja ovien maalausta alkuun.

  VastaaPoista
 4. Joo se on kyllä parasta ottaa ihan rauhassa niitten sisustusjuttujen kanssa. Ite oon niin kärsimätön että kantapään kautta oon oppinu että parempi ottaa yks juttu kerrallaan. Siihen sisustukseen vaikuttaa niin moni asia esim valo, mikä ilmansuunta jne. Voin kyllä kuvitella että pihassa riittää hommaa :) varsinkin vanha piha villiintyy ihan hetkessä. Mutta onhan se ihan luksusta :)

  VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.