lauantai 5. toukokuuta 2012

Haavemaailmassa


Tänään mulla on ollu mieli maassa. Aamulla lähdettiin muka ulkoilemaan. Räntää viuhtoi vasten kasvoja, ja tuuli älyttömästi. Käväisimme pyörähtämässä äkkiä Hollihaan puistossa, ja tulimme takaisin kotiin.
Muutenkaan ei tapahtunut mitään hauskaa. Kunhan makoilimme sohvalla. Ja minä tein tietty kotitöitä hiki hatussa. Tällaisina päivinä elelen paljon mielikuvitusmaailmassa.

Sisustan vanhaa hirsitaloa. Kiertelen kirpputoreja. Tapetoin. Makoilen tassuammeessa kynttilänvalossa. Istuskelen järven rannalla kivellä, ja kuuntelen lintujen ääniä ja veden liplatusta. Istutan kukkia. Kastelen yrttitarhaa. Keräilen tomaatteja kasvihuoneesta. Loikoilen aurinkotuolissa. Asun Englannissa maaseudulla. Ruokin kanoja. Pyöräilen mummopyörällä voikukkapeltojen keskellä. Otan päivänokoset riippumatossa. Teen erilaisia hilloja ruokakomeroon. Luon uuden elämän jollekin vanhalle ihanalle huonekalulle. Ratsastan hevosella meren rannalla. Teen kangaspuilla mattoa.

Nämä kuvat piristää kummasti. Ehkä se kesä sieltä vielä tulee. Ja pääsen sinne maallekin joskus. Pakkohan mun on päästä.
Kuvat: Rice.

Ankku

2 kommenttia:

  1. Tottakai nää pääset! Ja tullee se kesäki <3

    VastaaPoista
  2. Voi, tietenki nää teet tuon kaiken! t: Anni

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.