lauantai 29. maaliskuuta 2014

Puerto de la Cruz


Viikon reissu Teneriffalle on takanapäin. Matka tuli aika hyvään saumaan, sillä nyt on ihana vain odotella kesää täällä koto-Suomessa. Ja sehän on ihan pian! Tämä oli tosiaan ensimmäinen matka Helgan kans ulkomaille, ja olihan se hieman erilaista aikaisempiin matkoihini verrattuna. Puerto de la Cruz ei ole mikään parhain lomakohde pienille lapsille, sillä siellä on aika isoja korkeuseroja. Meidänkin hotelli oli mäkisessä kohdassa, joten välillä ajeltiin taksilla ylös hotellille, kun ei jaksettu kävellä takaisin.

Lapsille parasta reissussa oli leikkipuistot ja Loro parque- papukaijapuisto. Myös kolikkolaitteet kauppakeskusten aulassa ja lentokentällä vetivät puoleensa etenkin Helgaa.

Mulle Puerto de la Cruz oli vanha tuttavuus, sillä oon siellä jo muutaman kerran aiemminki käyny. Parasta antia mulle oli shoppailu Al Campon ostoskeskuksessa (kauppoja mm. Bershka, Pull&Bear, Zara, Zara home, Stradivarius ja Benetton), maisemat, aurinkoiset kelit, kävelylenkki Bollullolla ja kirpputori kauppahallin pihalla. Ja viimesenä lomapäivänä me löydettiin yllättäin myös antiikkiliike. Teen antiikkiliikkeestä ja ostoksista erillisen postauksen, koska muuten tästä tulee hirmuisen pitkä juttu.


Meidän matkaporukka odottaa Loro Parquen delfiininäytöstä alkavaksiJäätelö maistui hyvältä myös Teneriffalla
Lisko mustalla hiekalla Playa Jardinin rannalla
Vanhan kaupungin ihanan värisiä taloja

Erilainen lenkkipolku
Hieno portti
Teiden huippu näkyy hyvin selkeällä säällä

Matkalta on aina ihanaa tulla kotiin, mutta näitä kuvia katsellessa alkaa kovasti tehdä mieli jo suunnitella uutta reissua. 

Ankku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.