torstai 10. huhtikuuta 2014

Antiikkiliike Puerto de la Cruzissa


Lupailin erillistä juttua Puerto de la Cruzin antiikkiliikkeestä, ja tässä se tulee. Yritin googlettaa kyseistä liikettä, mutta en löytänyt siitä netistä mitään tietoja. Liike kuitenkin sijaitsee La Pazissa eli siellä ylempänä kaupunkia.Jäihän sieltä moni juttu mielen päälle, kuten nuo ylhäällä seinällä olevat sarvet. Mutta noiden kuljettaminen lentokoneessa taitaa olla hieman kimurantimpi homma. Myös tuo viidennessä kuvassa kaapin päällä oleva valkoinen kukkamaljakko/kannu oli aivan ihana. Jos lomabudjettia ois vielä riittäny, sekin ois lähteny mun mukana Suomeen.

Nämä tavarat löytyy nyt meidän kotoa:

Vihreäreunaisesta lautasesta, jossa kukka-asetelma, maksoin 20€.

Neljäosainen hopeoitu tarjoiluvati maksoi muistaakseni 30€.

Posliiniterrierit maksoi 18€. Nämä tulivat matkalaukussa ehjänä kotiin, mutta Helga oli leikkiny niillä, ja löysin pari päivää sitte kaks koirista rikkinäisenä. Nyt ne on liimattu, ja toiselle pikkukoiralle pitää vielä laittaa panta.
Riikinkukkolautasen ostin kauppahallin pihassa järjestetyltä kirpputorilta, 5€.
Tältä näyttää lautaskollaasi nyt. Hieno!
Täällä kotosalla riittää kovasti puuhasteltavaa ja mietittävää, sillä meillä alkaa taas remontti toukokuun loppupuolella. Me odotellaan myös jännittyneinä postia museovirastolta, koska me on haettu entistämisavustusta talon kattoremonttiin ja ulkoseinien maalaukseen.

Ankku

2 kommenttia:

 1. Ihana liike! Pidetään peukkuja, että saatte entistämisavustusta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo liike oli kyllä todellinen löytö! Antiikkiliikkeissä on aina semmonen salaperäinen, jännittävä tunnelma. Monesti niitten myyjät on vähä pelottavia, niin tuollaki aluksi tuntui se myyjämies, mutta se oliki sitte tosi mukava.
   Entistämisavustus ois kyllä ihan ehoton saaha. Näitten vanhojen talojen kans ku ei halvalla pääse..

   Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.