maanantai 16. heinäkuuta 2012

Unelmien täyttymys


Viimeksi vihjaisin jo taloasioista, ja kyllä se niin on, että nyt meille on talo löytyny. Tekis mieli huutaa, kirkua ja hyppiä. Aivan ihanaa! Huomenna me mennään Heikin kans kyläilemään sinne, ja taidanpa napsia kuvan jos toisenki, mikäli lupa heltiää. 

Mutta on se vaan hassua, että kun tässä oon vuosikaudet lukenu sisustuslehtiä, istunu blogien äärellä ja nykyisin jopa työskentelen sisustustavaroiden parissa, niin siltiki nyt mun pää lyö ihan tyhjää. Ei mitään hajua, minkälaisia tapetteja mää haluan. Minkävärisiä lattioita? Niinhän sitä sanotaan, että talossa pitäis asua, ennen ku sinne tekee mitään remontteja. Ja tästä asiasta oon kyllä ihan samaa mieltä. Mutta kyllä se on niin, että kun huonekalut kannetaan sisään, niin haluan, ettei niitä kohta tartte kantaa taas ulos remontin ajaksi. 

Tästä ne projektit nyt alkaa. Ensimmäinen projekti, joka on jo meneillään, on Pikku-Liinusta hommattujen pinnatuolien (4 kpl) maalaus. Eka tuolista tuli vauvanvaaleansininen. Toisesta tulee lappapuuro. Kahdelle on vielä väritys harkinnassa.


Tuolien väri ostettaessa
Eka tuolista tuli vaaleansininen
  
Nämä tuolit tulee saunakamariin, luultavasti. 

Niin ne asiat järjestyy. Vaikka välillä oli usko loppua, että löytyykö sitä taloa meille koskaan. Tästä lähtien blogin päivitystahtikin toivottavasti kiihtyy. Jospa mulla ens kerralla ois kuvia jo siitä talosta! Jipii. 

Ankku

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, ihanaa! Kuvia odottelen jo kärsimättömänä :) muistatko mikä tuon sinisen sävyn nimi/koodi on?

  VastaaPoista
 2. Sävytarrassa lukeepi TVT H353. Helmi kalustemaali. Muistelen, että tuo pikkupurkki oli aivan sikakallis. Nyt, ku ostin sen lappapuuronvärisen, se oli paljo edullisempi.

  VastaaPoista
 3. Mun veli on pienenä pelastanut roskapönttöön menossa olevat just tommoset tuolit. Kannatti :)

  VastaaPoista
 4. On se vaan niin ihana tuo talo! Se on kuin jostain toisesta maailmasta, semmoisesta josta vintiltä löytyy vanha arkku ja siellä on kirjeitä ja koruja ja siitä sitten syntyy seikkailu..

  VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.