sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Punaisia palleroitaKesän ensimmäiset mansikat pakastettu. Lähdin kauppaan ihan vain katsomaan, että josko siellä olisi 5 kg laatikoita myynnissä. Vähän epäilin kylmän alkukesän takia, että onkohan niitä, mutta oli onneksi. Suonenjoen mansikoita, ja oikein makeita! Tekaisin myös kaupan valmiista torttupohjasta pikaisesti kahville mansikkakermakakun. Täytyy tunnustaa, että just vetaisin loput naamaan. Kyllä se maistui myös Heikille ja Helgalle. En syöny yksin :)
Vähän myöhemmin voisin ostaa toisenki laatikon. Tai sitte ostan niitä halvempia loppukaudesta, ja teen hilloa tai mehua. Viime kesänä ostin myös vadelmalaatikon. Niistäki oli ihana tehdä talvella vadelmarahkaa- ja piirakkaa.

Meillä pakastemarjoja käytetään eniten rahkan seassa. Uus innostus on luonnonjogurtista, banaanista, hunajasta, maitotilkasta, marjoista ja pähkinöistä sekoitettu smoothie, josta meillä tykkää kaikki. Se on tosi täyttävää eikä siihen kyllästy. 

Huomisesta alkaen minä ja Helga ollaan kesälomalla kaks viikkoa. Mulla vähä jännittää. Keksitäänkö tekemistä, sataako vettä koko ajan, suututaanko me toisiimme.. Ja sitte seuraavat kaks viikkoa ne vasta jännittääki. Ku Heikki on Helgan kans lomalla. Ens viikonloppuna mulla ja Heikillä on miniloma Helsingissä. Shoppailua ja jääkylmiä juomia sekä hyvää ruokaa aurinkoisilla terasseilla. Toivottavasti. Eikö Helsingissä oo aina lämmintä? 

Toivottavasti mulla on teille ens kerralla loistavia uutisia kerrottavana. Meidän taloasia etenee. 

Ankku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.