keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Studio Ditte

Ihania tapetteja on maailma pullollaan. Olenkin miettinyt, että kun valinnan aika koittaa, miten ikinä osaan päättää. Coloren kautta, muistaakseni jonkin tavarantoimittajan kuvastossa, tutustuin tähän  lautastapettiin. Se on Hollantilaisen Studio Ditten valikoimasta. Heillä on muitakin aivan uskomattoman ihania malleja. Käykäähän kurkkaamassa. Mun ehdoton suosikki on tämä lautastapetti. Sitä olisi kiva laittaa ruokailuhuoneeseen, jos meillä joskus vain sellainen tulee olemaan.

 
 


Jollekin seinälle laittaisin myös oman lautaskokoelman, joka kasvaa kovaa kyytiä. Kirppareilta keräilen pikkuhiljaa vanhoja lautasia. Tämmösiä oon löytänyt tähän mennessä:


Kovin paljoa en ala lautasista maksamaan. Nämä ovat maksaneet 1-2 euroa/kpl. Keskellä oleva kukkalautanen on Arabiaa, muut taitaa olla englantilaisia. 

Studio Dittellä on myös muita makeita tapetteja. Nappitapetti olisi nappivalinta ompelutilaan.Huomenna mun vapaat päättyy, ja työrupeama alkaa. On kyllä kivaa päästä töihin. Vapaat meni nopeasti. Kiertelin taas paljon kirppiksillä. Löytöjä tein Siniseltä pysäkiltä ja Ajaton Aika-liikkeestä. Tuo Ajaton Aika-liike on aivan huippu! En ollut siellä aikaisemmin käynytkään. Ikkunan takaa joskus ihastellut vaan. Keskustelin myyjän kans bambi-figuureista, joita haaveilen lisää. Niitä ei oo kuulemma markkinoilla kovinkaan paljoa. No sitten kun se eteen tulee, niin se on sitäkin arvokkaampi löytö! Nyt ostin sieltä vanhan jakkaran, josta laitan kuvan joku toinen kerta.
 
Ankku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.