lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesä tuli parvekkeelle


Parveke alkaa olla kesäisessä kuosissa. Se olikin päässyt melkoiseen kuntoon talven aikana. Niinhän siinä taitaa usein käydä, että parvekkeesta tulee jonkin sortin varasto kaikille talviurheiluvälineille, lastenvaunuille ja muille romppeille. Meilläkin kuuluu tähän asuntoon kaksi varastoa, ja siltikään niissä ei  meinaa tila riittää kaikille tavaroille. No nyt on parveke taas siisti. Parvekelasit pesin jo pari viikkoa sitten, ja muutamia kesäkukkiakin oon jo hankkinu. Tämän enkelinsilmäpelargonian ostin Bauhausista. Siitäkin on jo parisen viikkoa aikaa. Helppohoitoinen kaveri näyttää olevan. Välillä oon pitäny useiden päivien kastelutaukoa. Eikä kukka oo moksiskaan. Tosi sievä mun mielestä!


Orvokit ostin äitienpäivänä ja istutin ne tuohon viime kesänä hankkimaani koriin. Yksi orvokki pääsi Pip Studion kahvikuppiin. Kupin lautasesta on reunasta pieni pala pois, ja sen takia kuppi hoitaa nyt kukkaruukun virkaa. Kupin takana töröttävät tontut löytyi Järkikirppikseltä. Ostettiin Piipan kans viiden tontun satsi, ja jaettiin ne. Aika hauskoja ovat. Melkein tekis mieli lisääkin noita tonttuja.


Helatorstaiselta Ikea-reissulta parvekkeelle päätyi pinkki Vågö-tuoli. Se oli niin herkunvärinen, etten voinu olla ostamatta. Ricen tilkkuistuintyyny näyttää hieman pieneltä siinä, mutta mulla tahtoo olla semmonen tyyli, että kun jonkun johonkin laitan, niin siihen se jää. Ja yleensä se alkaa pikkuhiljaa näyttää silmään ihan hyvältä. Niin kävi tässäkin tapauksessa. Alimman kuvan kynttilät on myös Ikealta. Kukkatarjotin Siniseltä pysäkiltä. Mietin kauan, että onkohan se vanha vai uus. Saattaapi olla jotain nykypäiväistä halpa-hallikamaakin. Eipä noista aina tiiä. Grillinkin hain jo yläkerran varastosta, mutta sitä ei oo vielä tälle kesää käytetty. Jospa tässä joku päivä pääsis grilliherkkujakin loihtimaan.

AnkkuEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.