sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Minä kohta 34 v. Hupsista!

Niin se aika rientää, ja synttäreitä tulee ja menee. Moni onkin kysynyt mun ikää, ja oon sanonu, että täytän 24. Ihan tosissaan ja vahingossa. Tosiaan siis 34 on kohta mittarissa. Eilen vietimme pieniä synttärikemuja tyttöjen kesken (+Pyry) meillä. Joimme mojitoja, nautimme täytekakkukahvit sekä söimme pieniä suolapaloja. Osa porukasta jatkoi kaupungille, osa lähti kotiin kemuista. Mullakin vierähti melkein neljään baarissa. Onneksi sain nukkua noin kymmeneen aamulla, kun Helga, Heikki ja koirat oli Jäälissä yötä Heikin vanhemmilla.

Tänään kävimme taas katsomassa yhtä vanhaa taloa, joka tuli tällä viikolla myyntiin Haukiputaan Kellossa. Taas tuli pettymys. Talon vieressä meni junarata. Ja toisella puolella yleinen tie. Näistä ei tietenkään ollut mainintaa netin taloesitteessä. No oma moka, kun en hoksannut kartasta noita epäkohtia. Talosta olisi remontoimalla saanut varmaankin ihan kivan. Siellä oli älyttömästi porukkaa katsomassa taloa. Joten kiinnostusta on kovasti näitä vanhoja taloja kohtaan. Ja tarjontaa niistä niin kovin vähän täällä Oulun seudulla. Harmi. Etsintä jatkuu...

Ankku

3 kommenttia:

 1. Me katottiinki siitä kartasta, että siinä menee junarata vieressä, ja aateltiin, että tuohon se varmaan tökkää!
  Ihania herkkuja pöydässä, nam!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia!! Ihana pöytä ja ihana matto ja niin herkulliset naposteltavat :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos. Kakkuun kokeilin eka kertaa mansikoiden päälle hyytelösokerista semmosta kiillettä vai miksi sitä nyt kutsutaankaan. Se onnistui kyllä tosi hyvin, ja oli todella helppo tehä. Luulin, että se ois vaikeaa.
  Kuvatkin onnistui tällä kertaa kivasti, vaikka nappasin ne sähäkästi siinä tarjoilujen laiton lomassa :)

  VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.