torstai 22. tammikuuta 2015

Peilipöydän jakkara


Niin se meni joulu ja vuosi vaihtui enkä oo saanu blogiinkaan mitään raportoitua. No nyt tulee vuoden eka juttu!

Tämä jakkara löytyi aikoja sitte Siniseltä pysäkiltä. Hakusessa oli ollut jo pitkään Ikealta ostettuun peilipöytään jakkara.

Tästä lähdin liikkeelle:


Ruma ja likainen sininen päällinen sai väistyä kukkaunelman tieltä. Jakkaran jalat ja runko on hyvässä kunnossa, mitä nyt pieniä jälkiä jaloissa. Ehkä maalaan ne kesällä.


Jakkaran kaunistus vei useamman päivän erinäisistä ongelmista johtuen (huomaa esim. kuvissa eri nitojat!). Loppusessaan mulla ei ollukaan vääränkokosia niittejä, vaan en kerta kaikkiaan osannu täyttää tuommosta masiinaa! Noh, loppu hyvin kaikki hyvin. Simsalabim:



Kuvassa jakkara näyttää aika matalalta, mutta se on just hyvän korkunen. Ja taas on lisää kukkakuoseja makkarissa. Kangas on Cath Kidstonilta tilattu, aikoja sitten.

Tänään tein pitkästä aikaa ihanan kirpparilöydön. Siitä kuvamatskua ens kerralla.
Ihanaa uutta vuotta teille, jotka sinnikkäästi jaksatte täällä piipahtaa, vaikka blogin päivitystahti on, sanoisinko vaihteleva :)

Ankku

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu ei ollu paha laittaa paremmaksi tuosta entisestä kankaasta :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Cath Kidstonin kankailla taikoo mitä vain hienoksi!

      Poista
  3. Heippa ! Kotinne oli talo ja koti lehdessä ja siitä innostuneena kyselen mistä olet ostanut sen turkoosin säilytyskärryn missä on pyörät alla ?
    Sitten mua kiinnostaa se tilkkuseinä, oli aivan ihana ! Ajattelin väkertää sellaisen, voinko tehdä vanhan tapetin päälle ?
    Ihana koti teillä !

    Terkut Riitta Helsingistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi kärry on Ikeasta, tiedän kun olen itsekin siitä haaveillut :)

      Poista
    2. Aivan oikein, kuten Jutta tuossa kertoikin, säilytyskärry on Ikeasta. Se on kyllä monikäyttöinen. Välillä oon pitänyt sitä keittiössä, ja välillä ompeluhuoneessa.
      Tilkkuseinä on kyllä makea. Ja loppusessaan aika helppo tehdä. Varsinki tämmöselle alottelevalle tapetoijalle hyvä työ, kun ei oo niin tarkkaa. Uskoisin, että sen voi tehdä vanhan tapetin päälle. Eiköhän se tartu siihen ihan hyvin liisterillä. Kiitos Riitta!

      Poista
  4. Minäkin löysin tänne Unelmien Talo&Kodista, Coloreen olen toki löytänyt jo aikaa sitten :) Aivan ihana koti teillä! Enpä muuten olisi arvannut että peilipöytä on Ikeasta, tosi kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Peilipöytä on ostettu jo vuosia sitte Ikeasta. En tiiä, onko enää valikoimassa. Välillä haaveilen semmosesta vanhasta peilipöydästä, kun muutenkin oon hurahtanu kaikkeen vanhaan.

      Poista
  5. Teillä on kaunis satumaailma siellä kotona:) jakkara koki hienon muutoksen ja siitähän tuli hieno♡ haluaisitko käydä kurkkaamassa myös mun blogia: uusikotini.blogspot.fi ? Löysin tämän blogin talo&koti lehdestä. :))

    VastaaPoista
  6. Lehden kautta löytyi minunkin tieni lukijaksi. Ihania värejä sun teidän kodissa! Tervetuloa kurkkaamaan meille tassatalossa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tervetuloa lukijaksi. Pitääpä lähteä kurkkimaan sun blogia!

      Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.