perjantai 7. marraskuuta 2014

Aarrearkussa


Keskiviikkona päätin katsastaa pitkästä aikaa Kirppis Aarrearkun (Patteritie 7, Oulu) tarjonnan. Ja jippii, sieltähän kotiutu kivoja juttuja:

Olutkori, vuodelta -72. 10€. 
Tänne nakkasin kaikki pöydällä lojuvat lehdet. Keksin tälle kyllä heti muutaki käyttöä. Tähän vois laittaa polttopuita keittiön puuhellan viereen. 


Korallinpunainen vanha täkki, 8€. 
Aikasemmin ostettu vastaava sininen täkki on meillä koko ajan käytössä, lämpimäksi todettu. Siitä tykkää tässä huushollissa koirat ja ihmiset!


Pari uutta juttua seinälle, oikealla olevat kielolautanen (olikohan se 2€) 
sekä soikea ruusulaatta (1,5€).Oli siis hyvä reissu kaikkinensa! Ouluun on tullu monta uutta kirpparia, ja pitäis kyllä joku vapaapäivä tehä oikeen kunnon kierros niissä.Tämmösiä aarteita löytyi tällä kertaa. Seuraavaksi voipi olla, että mulla on jo jouluasiaa. 

Ankku

7 kommenttia:

 1. Oi oi oi, mikä bambilautanen sinulta löytyykään tuolta muiden herkkulautasten seasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on lahja mun serkulta. Ja tunnearvoltaan sekä rahalliselta arvoltaan varmasti kallein kollaasin lautasista.

   Poista
 2. Kivoja löytöjä ja ihana tuo lautaskollaasi!!! Hauska idea laittaa täkit noin esille matkalaukkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautasilla on tarkotus täyttää koko seinän pätkä tuossa välissä lähes katosta lattiaan :) Joo ja mulla varmaan ois näitä matkalaukkuja joka nurkassa, jos ois tilaa. Aina hypistelen noita vanhoja kirppiksillä.. Niissä vaan tahtoo olla monesti kunto huono, metallikiinnikkeet ruosteessa tai haisee pahalle jne.... Haaveissa tehdä myös sivupöytä semmosesta kovasta matkalaukusta. Näin kerran semmosen jossain sisustuslehdessä ja se on kummitellu siitä asti mielessä.

   Poista
 3. Meillä oli mun lapsuudessa noita alarivillä olevia valko-vihreitä lautasia, en vaan tiedä mihin ne "hävisi".

  Pitääpä seuraavalla Oulun reissulla käydä katsastamassa toi kirppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä, että jos näkee kirpparilla lapsuudesta tuttuja astioita, niin tekee mieli ostaa. Ja ne saattaa olla jopa sellasia, joille on joskus aikoinaan äitin kans naurettu. Mutta kun aikaa kuluu, niin kaikki "rumakin" alkaa tuntua taas nätiltä. Nuo valko-vihreät lautaset ois kyllä semmoset, että ehdottomasti ottaisin vaikka ruokalautasiksi, jos niitä löytyis tarpeellinen määrä.

   Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.