keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Näkymiä kotosalla


Tältä näyttää nyt meidän makkarissa. Nojatuolit siirsin keittiöstä yläkertaan, ja ne saa nyt olla tuossa. Sängynpääty on vaivannu mieltä pitkään, ja mun kekseliäs sisko Piipa hoksas kokeilla tuota gobeliinia seinälle sängyn yläpuolelle. No kappas vain, siihen se jäi eikä sängynpäätyä oo kaivattu enää. Kesän remontissa kattoon laitettiin puupaneelit, ja lattia maalattiin mustaksi. Muurin ympärystää siistittiin huomattavasti pienemmäksi ja tasattiin se. Aikasemmin muurissa oli kiinni hirmuinen betonimötykkä, jonka päällä on joskus ollut tulisija. Nyt muurin ympärille tuli hurjasti lisää tilaa.Tässä kuvassa näkyy kohta, jossa muurista lähti se iso möhkäle. Remppamiehet teki siihen hyllyn, koska muuten siihen ois jääny hassu uloke.

 

Meidän makuuhuoneesta portaikkoon päin katsottuna on mun huone. Pienessä kopperossa säilytän vaatteita, laukkuja, kenkiä ja ompelu/käsityötarvikkeita. Sinne tein remontin aikana Eijffingerin Pip ja Un bisou -tapeteista tilkkuseinän. Muutamia iltoja vierähti askarrellessa, mutta hieno tuli.
Miltäs näyttää teijän mielestä?

Ankku7 kommenttia:

  1. Näyttää tosi hienolta, meilläkin on kolmessa huoneessa tapetinpaloista tehdyt tilkkuseinät :)
    Mie tykkään niistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilkkuseinä oli kyllä helppo toteuttaa, vaikka se aikaa hieman vaatikin. Minä en oo koskaan aikasemmin tapetoinu, joten tämmönen oli helppo tehä itekki :)

      Poista
  2. Vau tuo tilkkuseinä <3 IHANA! Täytyy ehkä matkia ja tehdä johonkin samanmoinen.
    Kotisi on niin ihana, juuri sellainen mistä tykkään kamalasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mullaki on niin paljo tapettihaaveita, että nyt täytyy vaan miettiä, mistä löytyis vielä "tyhjää" seinänpätkää!

      Poista
  3. Kaunista! Ja tilkkuseinä on todella kiva.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana seinä. Juuri luin Talo&Koti lehdestä ja läksin katselemaan blogiasi. Mulla on hirvittävä pino Skräppipapereita ja niistäkin voisi tuollaisen seinän tehdä. Vuokra-asuntoon ei vaan viitsi eikä varmaan saa lupaa.

    VastaaPoista
  5. Ihana koti! Luin minäkin talo&koti lehteä ja mieleen tuli, että millä värillä olit värjännyt ne olohuoneen sohvan pääliset? Itsellä olis kahdet valkoiset, 3 lasta ja koira ja jotenkin on tullut mieleen että toiset vois värjätä värikkäämmiksi 😊

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.