tiistai 19. marraskuuta 2013

Omin kätösin tehty valaisin


Aiemmin syksyllä mulla jäi Strömsön eräästä jaksosta mieleen matonkuteista virkattu lampunvarjostin. Ostelin sitte kirppareilta muutamia pieniä vanhoja varjostimia (2-5€/kpl), ja päätin tehdä niistä moniosaisen valaisimen. Poistin vanhat päälliset varjostimista, ja virkkasin niihin matonkuteista uudet. Ohje löytyy täältä (lampunvarjostin 2- kohdasta). Tässäkin projektissa sähkömiehen osuus oli sitten se hitain vaihe, niinku meidän taloudessa monesti on.. Mutta nyt on valaisin katossa. Laitoin sen olkkariin, mutta voi olla, että se vaihtaa paikkaa, ku se on ehkä vähä liian pienen näkönen tuossa.

On se vaan niin eri fiilinki jutuissa, ku niissä on oma kädenjälki! Syyhyttäis tehä tuommonen samantyylinen myös isompaan varjostimeen. Mutta meillä alkaa loppua jo valaisimien paikat, joten taitaa jäädä tällä erää haaveeksi. 

Mulla on tällä viikolla vähä enempi vapaata, ja sitte aletaanki valmistautua joulutohinaan Coloressa. On niin ankean harmaata ja märkää tuolla ulkona edelleen, että mahdan vapaapäivinä paneutua sohvannurkassa torkkupeiton alla kyhjöttämiseen, ja katselen digiboksilta tallennettuja ohjelmia. 


No niin, kommentteja kehiin, mitäs tuumaatte mun virkatusta valaisimesta?

Ankku


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu on. Ja talon mies taas kiittää mua näistä "omituisista päähänpistoista"..

   Poista
 2. Suloinen tuo valaisin. Parolan asema blogin pitäjän kirjassa oli myös tehty hieno valaisin tuollaisista pienistä vahoista varjostimista.Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla hyllyssä se kirja. Pitääpä ottaa uudestaan luettavaksi, ja tsekata, millainen valaisin siellä on.

   Poista
 3. Ihana söpöstys!!!!

  VastaaPoista
 4. Meikähän tarttee kohta valaisimia, suunnitellaampa sitte yhessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no et sää taija tykätä tämmösistä höpö-juttuista :)

   Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.