tiistai 5. marraskuuta 2013

Aamulla

Eilen illalla asensin olkkarin ikkunaan valosarjan. Seuraan Instagramissa paljon englantilaisia, ja he kutsuvat näitä valoja nimellä "fairy lights". Minusta aika hyvä nimitys. Ihanan tunnelmallista. Aamulla ikkunasta näkyi luminen piha. Tosin lämpötila vaikuttaa siltä, että illalla piha taitaa olla taas synkän harmaa ja syksyinen.


Meillä on sairasteltu taas oikein olan takaa. Korvatulehdusta, pissatulehdusta, poskiontelovaivoja. Siitä ne lähti sairaudet sikiämään, kun Helga meni päiväkotiin kesän jälkeen. Pienenä nuhana alkavat, ja kohta huomataan, ettei se nuha oo kadonnu mihinkään kuukauden päästäkään. Nyt uskoisin onneksi itse olevani kunnossa. Jospa sitä pääsisin taas jumppaankin kuukausien tauon jälkeen.Eilen päätin korjata ruokavaliota, ja syön taas superdieetin ohjeita mukaillen. Pakko ottaa itseään niskasta kiinni, ja reipastua. Sohvan nurkassa sipsien ja jäätelön mussutus saa nyt riittää, ja tilalle tulee vitamiinit, smoothiet ja kasvikset! Ei tästä pimeästä vuodenajasta muuten selviä.
Tänään jatkan ikkunateippauksia. Taas on se aika vuodesta, kun pitää koittaa kaikin tavoin pitää kylmä ulkona. Heikki ei oo asentanu meille pattereita alakertaan remontin jälkeen. Saapa nähdä, kun ulkona paukkuu pakkasta 30 astetta, että jäätyykö täällä järkikin..

Ens kerralla mulla on toivottavasti kuvia mun tekemästä valaisimesta, joka tulee olkkarin pöydän yläpuolelle. Meinaa tässäkin projektissa olla tuo sähkömiehen osuus se hitain vaihe.. Suutarin lapsella ei oo kenkiä.. 

Ankku

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen jo ripustanut joulu/tunnelmavaloja, mutta ei ole auttanu...siis lunta ei ole tullut...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en edes uskalla katsoa enää säätiedotuksia, kun en halua nähdä sitä +2-5 astetta ja räntäsadetta/vesisadetta- ennustusta. Yök. No onneksi tulee nyt niin aikasin pimeää, niin ei näe ulos, kuinka harmaata siellä on.

      Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.