perjantai 11. tammikuuta 2013

Makkari
Pitkästä aikaa blogin parissa. Tässäpä tulee oikiastaan eka kertaa kuvia rempan jälkeen meiän makkarista. Vieläki on sieltä sun täältä joku asia rempallaan, mutta noin niinku pääsääntösesti valmista. Harvemmin meillä pystyy näitä koko huoneen kuvia ottamaankaan, koska aina on niin sotkusta. 

Nuo bambipussilakanat tilasin meille pukinkonttiin H&M-Home-valikoimasta. Tais olla lastenhuone-osiossa. Oon haaveillu jo pitemmän aikaa mankelista. Se ois kyllä tarpeen! Tuliskohan sitä käytettyä, jos semmosen hankkis..


Päiväpeitto on hankintalistalla. Haaveilen myös sängynpäädystä. Se ois kiva tehä ite vaikkapa vanhasta ovesta. Tällä hetkellä Helga nukkuu vielä meiän kans samassa huoneessa. Helgan sänky on lainassa siskonpojalta. Sitte ku tarpeeksi ihana tulee vastaan, niin pitää ostaa sille oma sänky.Oonkohan muistanu esitellä tätä aivan ihanaa bambitaulua? Mun sisko Piipa on tehny sen. 
 

Iltalukemisena Granny Chic. Loistava opus.
Mulla on viikonloppuvapaa, ja haaveilen lähteväni kirpparikierrokselle huomenna pitkästä aikaa. Katotaanpa, jos sieltä tulis jotain jutunjuurta tänne. 

Ankku


2 kommenttia:

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.