tiistai 19. huhtikuuta 2016

Valaisin saarekkeen yläpuolelle


Löysin viime kesänä tienposkesta puunkarahkan kotimme lähistöltä, ja kohta olinki jo sahan kanssa matkalla sinne uudestaan. Se oli niin kertakaikkisen hieno, että pystyin heti kuvittelemaan sen vaikkapa kietoutuneena valosarjaan. Laitoinkin sen jo viime kesänä ateljeen baaritiskin yläpuolelle ja kieputin siihen valot. Mutta talossa sisällä siirrettyäni saarekkeen keskemmälle keittiötä, aloin kaivata kovasti valoa sen yläpuolelle ja niinpä puunoksa sai uuden paikan. Nyt pitää sitten ateljeehen keksiä uus ratkaisu, mutta mulla on jo tiedossa sinne yks mahdollinen valaisimen "runko".
Meiltähän näitä monivalaisimia löytyy lähes joka huoneesta. Mulla on ihan selvästi niihin joku himotus. Tuo valkoinen valaisimenrunko löytyi Ikealta, ja ei muuten maksanu paljoa. Aikasemmin kotoa löytyvä sähkömies on ne painostuksen alla värkännyt, mutta kun näitä kerran saa valmiina, niin eipä kannata enää itse tehdä. Lamput ostin K-raudasta täältä Oulusta. Ketjut, joista puunkarahka roikkuu katosta, on myös K-raudasta. Tämmöstä tuunailua tällä kertaa. Se on mukavaa huomata, kuinka kotosalla nämä jutut vaihtaa paikkaa eikä aina tarvi hankkia edes uutta. Joku juttu voi ollakin jossain toisessa paikassa paljon parempi.Onpa taas mukavaa palailla blogijuttuihin pitkästä aikaa. Jos tästä taas innostuisin päivittelemään tänne juttuja useammin. Pihalla alkaa taas heti suuren haravointiurakan jälkeen tapahtua, joten ehkä seuraavaksi tulossa jo puutarhajuttua. 

Ihanaa tiistain jatkoa!

Ankku

6 kommenttia:

 1. Voi mahoton! Tuo teidän keittiö on kertakaikkisen ihana <3 En voi lakata ihastelemasta kerta toisensa jälkeen!!

  VastaaPoista
 2. Hieno! Minäkin kaikki kauniit puunoksat kuljetan kotiin...kerrankin 40km matkan moottoripyörän takana istuin iso oksa sylissäni...oli siinä ihmisillä ihmettelemistä ja mieshän ei tuota rakkautta ymmärrä olleskaan..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään minäki kuljen ojan pieliä "sillä silmällä" tsiikaillen, että löytyskö hienoja oksia lisää. Meillä mies ei ymmärrä näitä mun juttuja olleskaan, mutta kyllähän se tyytyväisenä täällä talossa asustaa, joten jospa se silti salaa tykkäilee mun jutuista. On muka niinku, että "no taas näitä sun omituisia päähänpistoja".

   Poista
 3. Kaunis ja iloisen värikäs keittiö! Minullakin on kuistilla valosarja puunoksassa ja joskus vielä kerrostalossa oli karahkassa valot kirjayllyn päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väriä pitää olla. Ja valosarjoja myöskin. Nyt tietty tulossa vuodenaika, jolloin olen vähän valoja napsinut pois sieltä sun täältä. Mutta loppukesästä ne taas otetaan esille. On ne ihania!

   Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.