tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kesän kukkasia


Kesä on hurahtanu hurjalla vauhdilla jo lähes elokuulle. Meillä remontti yläkerrassa venähti odotetusta kahdesta viikosta kuukauteen, ja kiristi hermoja kaikilta perheenjäseniltä. Se on jännä juttu, että kesällä ois aihetta blogijuttuihin vaikka millä mitalla, mutta aikaa ei vain tunnu riittävän tietokoneella istuskeluun. Parhaillaan meillä on alkamassa kattoremontti. Heikin kans sovittiin, että ens kesänä meillä ei tehdä mitään remonttia sisätiloissa. Ja se on vissi! Talon entisen asukin laittamat kukkapenkit "kukoistaa" luonnollisessa tilassaan. Mikähän kukka se tämä on? Näyttää läheltä tältä:

Pylvään päällä oleva vaaleanpunainen kukka on mun lemppari puutarhalta ostetuista. Se vaan kukkii ja kukkii. Nuppuja on edelleen vaikka millä mitalla. Mää en vaan muista yhtään näitten nimiä...Oon huomannu tässä parin kesän aikana omakotitaloasujana, että oon kukkaihminen ja rakastan kukkia, mutta mulla ei millään riittäis aikaa hoitaa niitä. Ja nehän vaatii kovasti hoitoa. Puutarhalta hankitut muutamat ruukkukukat menee, mutta isot kukkapenkit vie jo ihan eri tavalla aikaa. Enkä oo oikeen päässy jyvälle, miten tuommosista halkaisijaltaan monen metrin kukkapenkeistä nypitään rikkaruohoja sieltä keskeltä...


Kirsikkapuussaki on muutamia rääpäleitä. Herukat ei oo meillä vielä lähellekään kypsiä. Helga oottaa jo kovasti äitin tekemää herukkamehua. 

Ankku

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta. Googlettelinki sitä tänään, ja kovasti se näytti siltä kuin ne malvat kuvissa, mutta en siltikään uskaltanu sitä 100% varmuudella siksi nimetä :)

   Poista
 2. Pylvään päässä oleva kukka näyttää minun mielestä Uuden Guinean Liisalta.
  Kesä on tosiaan hurahtanut ihan hurjaa vauhtia, varsinkin kun lomista ei ole tietoakaan. Tai oli minulla lomaa toukokuun viimeinen viikko, joka oli kylmä ja sateinen, eikä tuntunut lomalta laisinkaan. Mutta en silti valita, sillä minulla on mukava työpaikka ja sain vasta tiedon että työt jatkuvat ainakin helmikuulle asti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotin pitkän vastauksen ja se hävis jonnekki. Höh. Hauska nimi tuo Uuden Guinean Liisa. PItää muistaa se puutarhalla ens kesänä! Minusta loma tuntuu lomalta ainoastaan, jos pääsee lähtemään kotoa johonki. Me on onneksi päästy pariin otteeseen käymään Heikin vanhempien mökillä Kangasalla. Sielä on ihana kuunnella järven liplatusta ja lokkien kirkunaa. Mukava työpaikka on tosi tärkeä asia elämässä!

   Poista
 3. Ihania kuvia, voi vitsi <3
  Ihanat kirsikat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua huvitti sillon kevättalvesta ulkomaan reissullaki, ku pysähdyin ottamaan kukista kuvia. Mietin, että tuleekohan näitä koskaan katseltua reissun jälkeen. Mutta ku ne oli nin kauniita, ja niitä oli kiva kuvata :)

   Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.