perjantai 9. toukokuuta 2014

Kasvatusalue valmis!


Tällä viikolla oon vaihtelevista säistä huolimatta saanu viljelylaatikot paikoilleen, ja nyt puuttuu enää multa laatikoista ja ne kauniit säät!

Näin masentavalta kasvimaa näytti vielä viime viikonloppuna:Me rajattiin kasvimaa viime kesänä vanhoilla tiilillä, mutta nyt otin ne pois kokonaan, koska ne oli niin hauraita, että hajosivat pienestä lapion kopasusta. Tiilten poiskeruun jälkeen tasasin alueen lapion ja haran avulla. Sitten leikkasin sopivankokoisen suodatinkankaan, keräsin tontilta kiviä aluetta reunustamaan ja laitoin laatikot paikoilleen.

Ja nyt se näyttää tältä: Viljelyalueen kulkuväylät on Kekkilän koristekatetta. Ostin sitä ensin 6 säkkiä, ja olin ihan varma, että ne riittää. Mutta jouduin hakemaan vielä 4 pussia lisää. Tähän mennessä rahaa on palanu tähän projektiin noin 270€. Siihen päälle tulee vielä mullat ja siemenet/taimet. Ei tämä mitään halpaa lystiä ole, mutta onhan tästä iloa vuosiksi eteenpäin. Ja toivottavasti nyt on helpompi kasvattaa kaikkea, kun rikkaruohoja ei tuu niin paljoa eikä tarvi kyykkiä niin matalalla, kun hoitaa kasvimaata. 

Nyt toivon sitä lämmintä säätä, että pääsen täyttämään lootia!

Ankku

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää, ite en ole koskaan tuommostakaan hoksannu...vai onko nuo viljelyslaatikot tämän päivän juttu....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai ne on vähä niinku tämän päivän juttu... Laiskoille ja kiireisille nykyajan puutarhureille :)

   Poista
 2. Mä tekasin kans tollaset viimme kesänä. Eipä tarvi nyppiä rikkaruohoja. Väliin laitoin laatat, niin ei sotkeudu kengät. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää menin helpomman kautta eli tilasin lootat valmiina netistä :)

   Poista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.