maanantai 5. marraskuuta 2012

Yllättävää herkkua porkkanasta


Sattuipa silmiini uusimmasta Pirkka-lehdestä mielenkiintonen resepti:

Porkkanarieskat

1 pkt (500g) Pirkka Luomu porkkanasosetta
1 dl kaurahiutaleita
n. 4,5 dl hiivaleipäjauhoja
2 rkl öljyä
1/4 tl suolaa
LISÄKSI
voita



Sekoita taikinan ainekset keskenään (voiko helpompaa ohjetta olla!).
Nostele taikinasta kahden lusikan avulla nokareita pellille leivinpaperin päälle. Painele jauhotetuin käsin rieskoiksi (noin 12 kpl) ja pistele haarukalla.
Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Rieskat ovat parhaimmillaan heti tuoreina.Voita päälle, slurps!

Meillä on tehty näitä jo kahesti. On hirmun hyviä!


Pyrylle maistuu porkkanarieska.



Ankku

1 kommentti:

  1. Jätkällä vähä tukka sekasi päikkäreiden jäljiltä :) Nää rieskat oli maailman parhaita!!

    VastaaPoista

Copyright : Ankkula. Sisällön tarjoaa Blogger.